Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chlap z práce

Od: hnedoocko2019* odpovědí: 4 změna:

Ahoj všem. Začali by jste si někdo s chlapem z práce? Jak zjistit, jestli někoho má? Věčně je na mobilu.. Při konverzaci naživo je moc milý.. nevím, jestli je takový příjemný na všechny ženský.. Jinak na mě ale kašle a nenapíše mi na facebooku.. Jsem z něj mimo a on mě bere asi jenom jako kamarádku.. znervóznuje mě to na obědě... buď se mu nelíbím, má přítelkyni nebo se mi raději vyhýbá, protože děláme na stejném pracovišti. Je mladší a o o něco menší než já. Myslím, že to mezi námi jiskří, když se bavíme sami o samotě.. Když se potkáme, usmíváme se .. bavili jsme se i mimopracovních věcech kromě přítelkyně a přítele.. nikdy mě nějak neodsekl nebo neukončil dříve konverzaci.. Před kolegy si ho raději moc nevšímám.. Dnes jsem si ho byla poslechnout ve městě na jejich koncertu.. zpívá a hraje v jazzové skupine.. stála jsem tam a byla jsem nervozni a pořád si projížděla rty.. občas jsme na sebe koukli, ale nic zvláštního.. připadala jsem si trapně jak nějaká pubertačka.. měl okolo samé kamarády a já ho nějak nezajímala.. nevím, jestli to byl dobrý nápad tam jít, když měl kolem sebe samé kámoše.. Nechci být nějak hrr, ale nemůžu si pomoct.. šla jsem na jazzovy koncert a přitom jsem jinak rockerka.. Kdybych tak věděla, jestli někoho má nebo ne.. ale ptát se ho napřímo.. nevím no.. Myslíte, že mu je jasné, že po něm jedu nebo si myslí, že se bavim jen v rovine kolegiální? Díky za rady.

doplněno 12.09.19 21:02:

jedna z dalším možností je, že si třeba řiká, že se k sobě ani nehodíme..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Říkejte si pomalu a nahlas, co nejčastěji: "Co je v domě, není pro mě".

Myslím si, že se ztrapňujete.

hodnocení

2x

Zdravím. Možná mu to jasné je, že po něm "jedete" ale on zájem o Vás neprojevuje. Bere Vás asi jen jako kolegyni z práce a jestli někoho má nebo ne, se ho musíte zeptat přímo, pokud Vás to tolik zajímá. Pokud si na to netroufáte, držte se zpátky. Nestíhejte ho, nevnucujte se mu. Kdyby o Vás měl zájem, projevil by ho jistě sám. Je hezké, že jste se zařadila i mezi jeho fanynky, ale takových má jistě spoustu..

iz*
hodnocení

1x

" Andrejko",

neopakujte pořád stejný dotaz! Odpovědi už máte u své předchozí otázky. Už jste se zvládla zeptat na totéž ve dvou poradnách, kam ještě plánujete zavítat?

Opakuji, že se ve sborovně mezi kolegy nebudete cítit dobře. Dejte mu pokoj!

doplněno 12.09.19 22:56:

Původní otázka: poradte.cz/...

hodnocení

1x
Aby si z Vás kolegyně nedělali srandu. Vykašlete se na to. Taky nechápu, proč se ptáte několikrát. Hledejte v jiných vodách. Soustřeďte se na práci nebo běžte jinam. Nebo to rozsekněte, někam ho pozvěte. V práci se pracuje. Ještě, že jsme samé baby v práci a nemusím tohle řešit. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]