Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolagenové injekce zkušenosti

Od: iki odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, před týdnem mi lékařem byla zjištěna popliteální tendinitida (sám moc nevím co to je), ale píchl mi tam kolagenovou injekci, že by to mělo zabrat. Problém je v tom, že po koleno po té injekci začalo bolet ještě více. Máte někdo podobné zkušenosti, že se po kolagenové injekci bolest ještě zvětšila? Plánuji lékaře v co nejbližší době navštívit, ale zajímají mě Vaše názory.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Koleno po aplikaci bolí,ale bolest by do druhého dne měla pominout a nastat zlepšení.Vydrží to púl roku a injekce se aplikuje znovu.

hodnocení

0x

Víte jak se jmenuje? A kolik stála? I na tom záleží.

iki
hodnocení

kolagenová injekce GUNA

liska5
hodnocení

0x

Doplním: Fossa poplitea je zákolenní jamka. Tenditida je zánět šlachy.

Já myslela, že se to píchá kvůli chrupavkám.

etana*
hodnocení

0x

Mně na tenisový loket pomohla stoprocentně, už přes pět let nemám vůbec bolesti. Stálo to pět tisíc, za mne dobrá investice. Ale je pravda, že přesně jak řekl doktor, čtrnáct dní po injekci to bolelo jak čert.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]