Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko,stala se mi nepříjemnost v opilosti jsem ztratil nejdříve mobil a poté občanku a platební kartu,vše už jsem hlásil na policii a kartu zablokoval.Na kartě byla provedena ve 2:30 transakce na Doprvaní podnik,jelikož jsem byl hodně opilí nevím jestli tato transakce byla provedena mnou či někým jiným.Poradte mi prosím co by to za 440kč mohlo být? Pokuta? či týdení/měsíční jízdné?
400 Kč - přirážka za porušení ustanovení Zákona č. 111/1994 Sb., Zákona č. 266/1994 Sb., Vyhlášky Ministerstva dopravy a spojů č. 175/2000 Sb.a Smluvních přepravních podmínek. Přirážka se při placení na místě kontroly ani, dodatečně v doplatkové pokladně nesnižuje.-Napadlo mě že jsem mohl porušit zákon a za to být trestán ale to je 400,kde se bere těch 440kč?
Poradte mi prosím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.