Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Do hlavy mu nevidím, ale zdá se, že se s rozchodem nesrovnal. Nemá v sobě dořešenou minulost. Ale to je jeho problém. S Vámi by měl jednat slušně a nebýt na Vás sprostý a chovat se arogantně. Svojí výbušností Vám dal najevo přesný opak toho, co tvrdí. A sice to, že on nestojí o Vás. Vnímala bych to tak, že mě má jen na chvíli a bude hledat dál. Pokud o něho žádná jiná nebude stát, bude se držet Vás. A pak se přilepí na jinou a Váš život mu bude skutečně u..zadku. Bojovat by měl on o Vás a měl by se chovat tak, abyste ho chtěla. Ne naopak. A pokud má potřebu Vám vyprávět o svých sexuálních zkušenostech, to také o něčem svědčí. Většinou ten, kdo o tomto má potřebu mluvit, těch zkušeností ve skutečnosti moc nemá. Já bych o takového partnera nestála. Nedůvěřovala bych mu a spolehlivě by mě takovýmto chováním odradil. Je to Váš život, popřemýšlejte, jestli on není pro Vás jen ztráta času..
Z jeho strany je to neomalenost a vůči Vám je to ponižující. Asi si potřebuje honit ego a chová se jako hulvát. Pak se za to sice omluvil, ale pokud neví, ajk se k Vám má chovat, tak ať to jde zkoušet na jinou...
@Kami, pokud si nějakou reakcí nebyl jist, měl se zeptat a ne se k tazatelce zachovat tak, jak se zachoval.
Je vidět, že si Vás neváží. Nebere váš vztah vážně a záleží na Vás, jak se k tomu teď postavíte. Vykašlala bych se na něj. Navíc má manželku, tak co s ním? Tu poslední větu nějak nechápu.
Proč byste bojovala o někoho takového?
A k Vaší otázce. Má o Vás zájem, ale jen na půl. Je to takový zájem, nezájem. Není to prostě ono.
Mně i připadá, soudím z té poslední věty, že to jsou takový řeči. Nechce přiznat, že nemá moc zájem, proto to řekl. Proč chce, abyste o něj bojovala nebo žárlila? To má dělat přece chlap. Pokud to nedělá, nemá moc zájem a není to ten "pravý". Nemusí to tak být, ale připadá mi to tak.
On už manželku nemá. Tak to pardon, to mi uniklo. Stýkejte se s ním, ale nic moc nečekejte, abyste nebyla zklamaná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.