Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má o mě zájem?

Od: janne odpovědí: 21 změna:
Dobrý večer, musím se svěřit a zároveň zeptat na názor, jsem smutná, zmatená a naštvaná.
Potkala jsem muže, který je o 10 let starší než já u lékaře, požádal mne o telefonní číslo, tak jsem mu jej dala.Chlap sympatický, srandista, prostě prima.Viděli jsme se párkrát a došlo i na sex.Jsme v tomhle ohledu spolu spokojeni.Ptala jsem se ho po prvním setkání, zdali má manželku, napsal, že už ne a děti ano, tedy nic netajil. Včera jsme se viděli po 3 týdnech, vše probíhalo hladce a říkal mi,že byl na masáží, protože má zdravotní problém. A začal být nějaký napružený,že ho krom bolesti ještě naštvala masérka, že mu začala říkat, že ho bolí záda kvůli manželce, že se na ní hněvá a tím se trošku o paní začal bavit, ale ne v dobrém, ale nenadával na ní. A mě přišlo líto, že se vidím s ním po 3 týdnech a místo času traveneho o nás tam řešil ženu. Poté mi v návalu vzteku řekl, že je mu jedno (u zadku), koho si vezmu, ale ať si dám na chlapy pozor. Tak to byla pro mě celkem sprcha, protože jsem si říkala, že se na něj těším 3 týdny a on pak tohle. Tak jsem mu řekla, že vše podělal a najednou byl jak milius. Pak jsme šli každý do své práce a on mi napsal, že mi lhal,že mu na mě záleží a že nejsem pro něj jen "hej počkej" a že měl blbé kecy, které jsem špatně pochopila.
Běžně mi vypráví o svých sexuálních zkušenostech, což mi po tak krátké době nepřijde normální a pak mi řekne, že jsem nejlepší.
Dá se s ním skvěle pokecat, je s ním sranda, je inteligentní, má charisma, ale moje hlava a srdce jsou zmatené. Nerozumím tomu, když mi řekne, že je mu můj život u zadku, proč má pak tendence se omlouvat a snažit se to napravit. A neláká mě do postele, o tom to snažení není.
Bylo mi řečeno, že se snaží ve mě vyvolat žárlivost, abych o něj bojovala, že mu zatím dávám najevo, že o něj moc nestojím. ...

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Tak sis užila holt to nevyšlo dle tvých představ no stává se to pust ho k vodě a najdi si někoho kdo tě nebude takhle hloupě trénovat a zkoušet co vydržíš
janne
11.09.19 20:02
hodnocení

Děkuji

hodnocení

1x

Dobrý den. Do hlavy mu nevidím, ale zdá se, že se s rozchodem nesrovnal. Nemá v sobě dořešenou minulost. Ale to je jeho problém. S Vámi by měl jednat slušně a nebýt na Vás sprostý a chovat se arogantně. Svojí výbušností Vám dal najevo přesný opak toho, co tvrdí. A sice to, že on nestojí o Vás. Vnímala bych to tak, že mě má jen na chvíli a bude hledat dál. Pokud o něho žádná jiná nebude stát, bude se držet Vás. A pak se přilepí na jinou a Váš život mu bude skutečně u..zadku. Bojovat by měl on o Vás a měl by se chovat tak, abyste ho chtěla. Ne naopak. A pokud má potřebu Vám vyprávět o svých sexuálních zkušenostech, to také o něčem svědčí. Většinou ten, kdo o tomto má potřebu mluvit, těch zkušeností ve skutečnosti moc nemá. Já bych o takového partnera nestála. Nedůvěřovala bych mu a spolehlivě by mě takovýmto chováním odradil. Je to Váš život, popřemýšlejte, jestli on není pro Vás jen ztráta času..

doplněno 11.09.19 22:51:

Z jeho strany je to neomalenost a vůči Vám je to ponižující. Asi si potřebuje honit ego a chová se jako hulvát. Pak se za to sice omluvil, ale pokud neví, ajk se k Vám má chovat, tak ať to jde zkoušet na jinou...

janne
hodnocení

Mám stejný názor, nebudu zbytečně ztrácet čas s takovým člověkem a s těmi ženami mi to přijde naprosto nevhodné a to kor k jeho věku. Děkuji Vám za názor!

kami*
hodnocení

1x
A nebo muž, kterého ještě hodně bolí rozchod, je ze žen vyplašený a vzteká se: Ženský jsou potvory, ať jdou všechny do zadku. Jo. Ty taky. Pak se emoce uklidní a on nechápe, když mu tak moc pomáháte, jak mohl říct takovou blbost. Když cítí bolest, jeho srdce je ještě dost zmatené.
Pokud by mi seděl, já bych ho neodháněla tak moc rychle. Každý potřebuje čas na to, aby se v dalším vztahu usadil. O sex. zkušenostech může mluvit, aby ukázal svá přání. Nemusí vědět, jak o tom lépe mluvit. Ale proč se s ním manželka rozvedla, to ví ona.
Možná se Vám potřeboval svěřit, a když Vám to vadí, myslel, že Vám je ukradený on. Tak řekl, že jste mu ukradená Vy. Myslel, že byste ho měla poznat a pochopit, jestli ho chcete a máte ráda..
Jde to vidět různě
iz*

@Kami, pokud si nějakou reakcí nebyl jist, měl se zeptat a ne se k tazatelce zachovat tak, jak se zachoval.

janne
hodnocení

Je to typ " co na srdci,to na jazyku" a říkala jsem si, že mi ani to, že byl ženatý, netajil. Řekl mi,že po 18 letech našel někoho, kdo mu sedí a koho hledal. Já respektuji i bolavé srdce, jen mě zamrzelo,že jsme se viděli po delší době a on měl takovou náladu. A poté mi napsal, že mu u zadku nejsem a ani nejsem hej počkej. On sice mluví o sexu, ale řekne mi to stejným tónem jako "jdi koupit rohliky". Nikdy jsem takový typ člověka nepotkala, takže nevím, jak se k němu postavit. Ale u něj jsem se hned dopředu rozhodla, ať mi ukáže jak má zájem a veškerá setkání nechávám na něm, když ale potřebuje něco poradit z mého oboru, poradím sama a vždy, ale jinak si říkám, ať ukáže jaký je a zájem z jeho strany je. Proto mi známá řekla, že mu dávám najevo, že o něj až takový zájem nemám, tak se mě snaží dostat jiným způsobem .

hodnocení

0x

Je vidět, že si Vás neváží. Nebere váš vztah vážně a záleží na Vás, jak se k tomu teď postavíte. Vykašlala bych se na něj. Navíc má manželku, tak co s ním? Tu poslední větu nějak nechápu.

doplněno 11.09.19 20:02:

Proč byste bojovala o někoho takového?

doplněno 11.09.19 20:04:

A k Vaší otázce. Má o Vás zájem, ale jen na půl. Je to takový zájem, nezájem. Není to prostě ono.

janne
hodnocení

Děkuji, taky si myslím, že půjdu o dům vedle :)

Mně i připadá, soudím z té poslední věty, že to jsou takový řeči. Nechce přiznat, že nemá moc zájem, proto to řekl. Proč chce, abyste o něj bojovala nebo žárlila? To má dělat přece chlap. Pokud to nedělá, nemá moc zájem a není to ten "pravý". Nemusí to tak být, ale připadá mi to tak.

janne
hodnocení

To mi řekla má známá, že chce, abych o něj bojovala, tím, že se baví o ženách, chce ve mě vyvolat žárlivost a lov z mé strany. ..

iz*
hodnocení

0x

Podle mne mu na Vás nezáleží, neváží si Vás.

janne
hodnocení

Děkuji,také si to myslím,takhle se chlap se zájmem nechová.

hodnocení

0x

On už manželku nemá. Tak to pardon, to mi uniklo. Stýkejte se s ním, ale nic moc nečekejte, abyste nebyla zklamaná.

janne
hodnocení

Takže vlastně o ničem. ...

break
hodnocení

0x
V nejlepším je třeba přestat.
janne
11.09.19 22:54
hodnocení

Škoda

etana*
hodnocení

0x

Nebezpečný manipulátor, rychle ho pošlete k vodě.

janne
hodnocení

V jakém slova smyslu manipulátor?
Manipulátor je manipulátor. Tak není třeba vysvětlovat. Já etaně rozumím. Přečtěte si něco o nich.
janne
hodnocení

Dobrá tedy, až bude čas, přečtu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]