Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měl bych dotaz, jak se hraje klasická sportka, tedy vsázení na tiket.
Vysvětlil by mi to někdo polopaticky.
Dejme tomu, že chci vsadit plný tiket plus šanci. Mám tedy deset sloupců a automaticky přiřazenou šanci. Nechápu ale to losování. Losuje se první kolo, pak druhé a do toho dodatková čísla. Jak mám tedy chápat těch deset sloupců a čísla, která se tahají v tom slosování.
Vysvětlil by mi to někdo polopaticky? Jasně a stručně?
Děkuji za věcné komentáře.
Hezký zbytek dne dámy a pánové a děti.
A na webu sazky to není vysvětlené?
V každém sloupci zaškrtneš šest čísel, které si myslíš že budou výherní.
Na konci tiketu je políčko šance. Když políčko zaškrtneš, tak hraješ i šanci, když je necháš prázdné tak šanci nehraješ.
Při losování máš možnost vyhrát v prvním tahu nebo v druhém tahu. Prostě si vezmeš čísla z prvního tahu a zkontroluješ si, které jsi trefil.
Pak si vezmeš čísla z druhého tahu a zase si zkontroluješ, které čísla jsi uhodl.
A když budeš vědět, žes něco vyhrál, tak dojdeš k termínálu sazky a tam ti tiket zkontrolují a případnou výhru vyplatí.
To je právě to, mě jde o to, že když mám první tah, tak kontroluji všech 10 tabulek? Nebo jen jednu, dvě tři? A dále druhý tah, to samé. plus dodatkové číslo. To znamená co?
O to mi jde. To že se dá sázet šance vím. Ale nechápu ten princip toho losování.
Na sazce jsem to nepochopil a nemají to polopaticky vysvětleno.
Děkuji za čas a nervy.
No samozřejmě. Když vyplníte jeden slopupec, máte určitou šanci na výhru. Když vyplníte dva, tak dvojnásobnou, u čtyř čtyřnásobnou atd. Je te nutné po slosování projet všechny sloupce. Při dobré konstelanci můžete vyhrát i ve více sloupcích zároveň.
Nezlobte se, ale pořád to nechápu. Nedělám si srandu, prostě to chci pochopit. Chápu, že by někteří mě chtěli vzít klávesnicí ale nechápu to.
Mám slosování. Sedím s papírkem a píšu si čísla. Padnou nějaká čísla v prvním tahu včetně dodatekového čísla a já jdu a kontroluji tiket, jestli jsem nějaké číslo uhádnul. V prvním sloupci najdu 1 číslo, které se shoduje s číslem, které bylo vylosované jako třetí v pořadí. Ve čtvrtém sloupci najdu číslo které bylo vylosováno jako první...dejme tomu, že uhádnu ještě další dva, které najdu ve zbylých sloupcích. Neuhádnul jsem ale dodatkové číslo.
Pak je druhý tah a tam zjistím, že jsem neuhádnul nic. V šanci taky nic.
Co znamená, když uhádnu 4 čísla bez dodatkového čísla. Nebo uhádnu všech šest bez dodatkového čísla.
Co vlastně určuje to dodatkové číslo...
Díky
@Abraham > ta čísla musí být v jednom sloupci, ale je jedno, jestli je trefíte hned v prvním nebo třeba v 5. sloupci. Pokud budou čísla rozházena v několika sloupcích, nevyhrajete nic.
Také máš možnost zajít tam, kde se sází sazka a nechat si vše vygenerovat náhodně bez tiketu. Dostaneš lístek, kde budou čísla. Doporučuji sázet i se šancí, protože na tiketu to číslo stejně je (pouze určuješ ANO-NE) a kdyby vyšlo, tak tě klepne, že ho nemáš zaškrtnuté. Já např. vyhrávám více na šanci, než na čísla.
Dodatkové číslo.
Jsou tažená čísla 1; 2; 3; 4; 5; 6; dodatkové číslo 7
Pokud trefíš čísla 1; 2; 3; 4; 5; 6 tak získáváš první výhru
Pokud trefíš 1; 2; 3; 4; 5; (nebo jinou kombinaci těch prvních šesti čísel) a 7 tak získáváš výhru ve druhém pořadí
Pokud trefíš 1; 2; 3; 4; 5 (nebo jinou kombinaci tech prvních šesti čísel) tak získáváš výhru ve třetím pořadí.
A tak to pokračuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.