Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, potřebuji poradit,spíše uklidnit. Mamce dnes přisla sms z banky,že ji strhávají peníze,jsou tedy teď v blokaci a má zablokovanou kartu, tátovi dnes volali z banky to samé. Všechno platí včas a přece kdyby na něco nedejbože zapomněli, tak nejdříve přijdou upomínky a vyrozumění,že k nějaké exekuci dojde,nebo ne? Zítra tam budeme volat,ale všichni jsme v nervu, je tohle vůbec možné,máte s tím někdo zkušenost? Žádné dopisy nepřisly ,nikdo je nekontaktoval,je to celé podivné![:( :(]()
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
veru*
Tomu rozumím, jen jsme mysleli,že kdybychom nějaké společnosti dlužili,nejprve by poslali upomínky..:/
V normální slušné společnosti ano, ale ne tam kde je exekuce byznys...
Řešil jsem něco podobného...
Nikdo mě nekontaktoval, v zápisu ke směnečnému příkazu u soudu bylo, že mě nemohli vyhledat... Na dané adrese jsem tehdy bydlel jen 25 let řádným způsobem...
Řešil jsem něco podobného...
Nikdo mě nekontaktoval, v zápisu ke směnečnému příkazu u soudu bylo, že mě nemohli vyhledat... Na dané adrese jsem tehdy bydlel jen 25 let řádným způsobem...
veru*
Tak je to již jasné, nezaplacená pokuta , avšak písemně vůbec do této doby nic nepřislo,ale prý to přišlo do datové schránky,předtím přišla pokuta písemně,tak jsme něco takového nečekali :/
danys*
Pokud má matka datovou schránku, tak veškeré doporučené písemnosti chodí tam. Mamka at to ihned uhradí včetně nákladů exekuce a příště ať se občas podívá do datovky
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]