Ahoj všem, potřebuji poradit,spíše uklidnit. Mamce dnes přisla sms z banky,že ji strhávají peníze,jsou tedy teď v blokaci a má zablokovanou kartu, tátovi dnes volali z banky to samé. Všechno platí včas a přece kdyby na něco nedejbože zapomněli, tak nejdříve přijdou upomínky a vyrozumění,že k nějaké exekuci dojde,nebo ne? Zítra tam budeme volat,ale všichni jsme v nervu, je tohle vůbec možné,máte s tím někdo zkušenost? Žádné dopisy nepřisly ,nikdo je nekontaktoval,je to celé podivné
Neni možný že rodičúm někdo volal telefonicky nákou nabídku - vetšinou volaj kvúli změně energií A oni třeba nevědomky uzavřeli nákou tu smlouvu? Je divný že by nepřišlo žádný upozornění že je třeba něco platit a hned by se šlo na exekuci Neleží u vas doma třeba zapomenutý dopis a v něm složenka?
V normální slušné společnosti ano, ale ne tam kde je exekuce byznys... Řešil jsem něco podobného... Nikdo mě nekontaktoval, v zápisu ke směnečnému příkazu u soudu bylo, že mě nemohli vyhledat... Na dané adrese jsem tehdy bydlel jen 25 let řádným způsobem...
Tak je to již jasné, nezaplacená pokuta , avšak písemně vůbec do této doby nic nepřislo,ale prý to přišlo do datové schránky,předtím přišla pokuta písemně,tak jsme něco takového nečekali :/
Pokud má matka datovou schránku, tak veškeré doporučené písemnosti chodí tam. Mamka at to ihned uhradí včetně nákladů exekuce a příště ať se občas podívá do datovky
Odpověď jak má exekutor postupovat najdete v "exekučním řádu". Vyrozumění dostanete s exekučním příkazem. Proč někteří nemají na sebe žádný majetek? Můžete se zeptat na soudu. zda vydal pověření.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.