Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sahnutí na prsa při polibku

Od: vojta1996 odpovědí: 25 změna:

Našel jsem si holku, kterou mám v plánu si dát první pusu. Bylo by v pořádku, kdybych si při tom šáhnul na její prsa?

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

No to jistě ne. To bys taky mohl dostat facku.

lipanek
hodnocení

5x

Za mne ne.

Stačí pěkně obejmout, přitisknout, nebo sjet rukama na pas a ten pěkně sevřít, obejmout ramena.

Polibek nemusí být jenom jeden, můžete pokračovat na koutek rtu, na tvář.

Sahnout na ňadro je už dost intimní, možná až příště? Vše dávkovat postupně.

Dívka se musí cítit v bezpečí, pokud se hned budete drápat na prsa, tak si bude myslet, že jde jenom o sex.

Jinak - Pusu neplánujeme, ale přichází to samo.

Ale ono nejspíš jde jen o sex.

lipanek

Jasně, ale když se ptá, tak ať ví, jak to chodí, co mají holky rády. A když je holčina ještě mladá, bez zkušeností, aby ji nevylekal, že je moc hrr.

---------------------------

I když nějaké zkušené by to až tak moc nevadilo.

hodnocení

4x
To néééé, na prsa až potom, napřed mezi nohy!
vernon
11.09.19 10:50
Přesně!

hodnocení

3x

Jen si hezky sáhni, protože při tvém pojetí lásky už tě nikdy žádná dál než k první puse nepustí.

Vždyť takoví "chmatáci" jsou. Sem píšou jen ti slušní. Nebo si ně jen hrají.*smich*
Také bych chtěla slušného "nechmatáka", kteří píšou sem na této stránce :-D.

break
hodnocení

2x
Proč ne, záleží na situaci. Třeba dojde komplet na vše nebo už taky na nic...

hodnocení

2x

U první pusy se to asi moc nehodí :)

Jinak mi tedy přijde přirozenější u líbání sahat na zadek než na prsa *smich*

liska5
hodnocení

2x

U prvního romantického polibku sáhnout na prsa se nehodí! Nevíš, jak bude reagovat. Mnohé holky tím zklameš. Vezmou to tak, že Ti jde jen o jedno a co nejdřív. :-P Tohle si nech na později při delších líbačkách.

jardaa*
hodnocení

2x

A,co tak jít níž? Když už tak už.

hodnocení

2x

Netlač na pilu, nebo ta první pusa bude taky poslední a ještě vyfasuješ návdavkem facana...

hodnocení

2x

Já teda nevím, ale tak mne napadlo, co byste řekl tomu, kdyby Vám u toho líbání sáhla do rozkroku? *co*:-D

Pravděpodobně by byl nadšený a chtěl mnohem více... ;)

hodnocení

2x

Prsa u prvního plibku? No to bys ju tím polibkem musel hodně rozvášnit aby to snesla.

Ale dám ti dobrou radu - je to takové nenápadné, ale mnohdy to účinkuje naprosto překvapivě - líbat a ožužlávat ušní lalůček !

ala*
hodnocení

1x

No to by si teda fakt vypadal jako buran.

asd1
hodnocení

1x

Tak jestli to je slečna v bordelu tak OK, bude ráda za kratší šichtu :D

Pokud to neni děvka, tak ti dá facana a půjde hledat někoho rozumnějšího...

hodnocení

0x
Jděte na to hezky pomalounku a postupně. To mají holky rádi určitě víc. Aby si na vás zvykala. A až si zvykne, půjdete na ní zrychleně jako ve filmu.*smich*
doplněno 12.09.19 06:56: Už vím, co si napíšu do inzerátu na seznamce. "Hledám slušného nechmatáka, který mi nebude sahat na prsa, ale poprvé mě hezký, něžně políbí, podruhé mě políbí trochu víc, potřetí vášnivěji políbí a na čtvrté schůzce mi bude moci sáhnout i na prsa." Kolik se jich ozve, že jo? :)
doplněno 12.09.19 08:01: Oni když vidí moje krásná prsa, tak se nemůžou udržet. *smich* A teď, co mám "chmatáka", tak se mi to od něj i líbí. Umí to se mnou už. Facku jsem ještě žádnému nedala. Ani mě to nenapadlo. Že bych to vyzkoušela?
11.09.19 10:51
:) :) :)
Já myslím, že se neozve nikdo, když ani na počtvrté nezasune a jen bude dávat pusinky :) :) :)
renda2

No právě, proč by měl dávat jenom pusinky. Ani ta ženská by to snad nechtěla. Myslím dospělá. Ale patnáctce by to mělo stačit. Ta má na to ještě času...;):-D. Čtyřicítka už toho času má před sebou míň, nápadníků má méně...

figurek*
hodnocení

0x

nesmíš se na ni sápat jak lovec lebek. Vyplašil bys ji a ona by se začala bránit.

Když už dojde na věc, úplně lehce a opatrně si ji posaď na klín, ruce nech úplně v klidu a na prsa jí dávej pusy. Takovým něžnostem se holky nebrání. Právě naopak kamaráde, právě naopak. :)

pavelpavel*
hodnocení

0x

To by udělal jenom amík. *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]