U prvního romantického polibku sáhnout na prsa se nehodí! Nevíš, jak bude reagovat. Mnohé holky tím zklameš. Vezmou to tak, že Ti jde jen o jedno a co nejdřív. Tohle si nech na později při delších líbačkách.
Jděte na to hezky pomalounku a postupně. To mají holky rádi určitě víc. Aby si na vás zvykala. A až si zvykne, půjdete na ní zrychleně jako ve filmu. doplněno 12.09.19 06:56: Už vím, co si napíšu do inzerátu na seznamce. "Hledám slušného nechmatáka, který mi nebude sahat na prsa, ale poprvé mě hezký, něžně políbí, podruhé mě políbí trochu víc, potřetí vášnivěji políbí a na čtvrté schůzce mi bude moci sáhnout i na prsa." Kolik se jich ozve, že jo? doplněno 12.09.19 08:01: Oni když vidí moje krásná prsa, tak se nemůžou udržet. A teď, co mám "chmatáka", tak se mi to od něj i líbí. Umí to se mnou už. Facku jsem ještě žádnému nedala. Ani mě to nenapadlo. Že bych to vyzkoušela?
Já myslím, že se neozve nikdo, když ani na počtvrté nezasune a jen bude dávat pusinky
renda2
No právě, proč by měl dávat jenom pusinky. Ani ta ženská by to snad nechtěla. Myslím dospělá. Ale patnáctce by to mělo stačit. Ta má na to ještě času.... Čtyřicítka už toho času má před sebou míň, nápadníků má méně...
nesmíš se na ni sápat jak lovec lebek. Vyplašil bys ji a ona by se začala bránit.
Když už dojde na věc, úplně lehce a opatrně si ji posaď na klín, ruce nech úplně v klidu a na prsa jí dávej pusy. Takovým něžnostem se holky nebrání. Právě naopak kamaráde, právě naopak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.