Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám otázku ohledně Vaších zkušeností s nočními děsy. Od útlého věku trpím nočními můrami, náměsíčností (chození, mluvení cizí řečí), spánkovou paralýzou a nyní v mých 25 letech se přidaly dost nepříjemné noční děsy. Nikdy jsem nebyla u odborníka na žádnou z těchto problematik, protože sem nikdy nezranila sebe či někoho v okolí. Bohužel s příchodem nočních děsů přišlo i první fyzické zranění. Nejedná se o nic vážného, pouze jsem zřejmě upadla a rozbila jsem si loket, narazila záda a hýždě. Probudil mě až můj vlastní křik, bolest loktu a pravé poloviny těla. Nemám tušení, jak jsem si zranění udělala a po probuzení jsem si vybavila i sen, který jsem po krátké chvíli zapomněla, zůstal pouze nepříjemný pocit. Má otázka se vztahuje k tomu, co proti této poruše mohu dělat? Četla jsem nějaké rady na internetu, ale ráda bych se zeptala, zda má někdo vlastní zkušenost a tedy i nějaké vyzkoušené fígle. Zároveň mě velmi vyděsila představa, že bych mohla zranit nejen sebe, ale i svého přítele. Proto prosím budu ráda za jakoukoliv radu, či zkušenost. Děkuji!
Denisa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.