Dobrý den, občas ve svém oboru známým něco vyrábím, spravuji. Na aaapoptávkách jsem našel poptávku, že někdo někoho podobného shání, mohu ho kontaktovat když nemám ŽL? Kliknul jsem v poptávce na "chci kontakt k této poptávce" a chtějí jméno a telefon. Když to tam zadám budebmě kontaktovat kdo? Proč tam není kontakt přímo na poptávajícího? Díky
Protože je to placená služba. Kontakt vám zprostředkují pouze za roční registraci a poplatek. Kdysi jsem byl registrován na epoptavka.cz, což je podobná známější služba, a za sebe můžu říct, že jsou to vyhozené peníze.
Bez ŽL legálně ne, a jinak jde jen o prachy pro ně, nečekej že ti přinesou zisk větší než si najdeš sám... Provize za zprostředkování a zakázka není jistá, jen předaj kontakt.. A pak ti řekne že už nic nehledá :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.