Nejste přihlášen/a.
1x
0x
Jakub: „Hele, Hanko, já ti musim něco říct. Já sem myslel, že teď spolu budem chodit, ale kluci z kapely mi řekli, že už jako…, že už jako jednu holku mám.“
Hanka: „Jaký kluci?“
Jakub: „ No, z kapely, ale to je jedno, ale já sem si vzpomněl, že vlastně jo. Sem na ní úplně zapomněl, ale mám ji.. Fakt sem na ní úplně zapomněl.“
Hanka (nevěřícně): „To si děláš srandu, ne?“
Jakub (uchichtne se): „Cha, nedělám, to je strašná situace, já vim. Promiň, prosim tě, ale vžij se do mý situace. To je strašnej svět. Všecko se proti nám spiklo... Mně se chce úplně brečet nad sebou samym, protože tebe mam rád, ale jí sem slíbil, že s ní budu". (uchichtne se znova) "Ale vzpomínám si, že sem se fakt rozhodnul. Já sem se fakt rozhodnul. Hele, já fakt nechci nikomu ublížit …“
Hanka: „Nech toho! Ty nechceš nikomu ublížit?!“
Jakub: „Promiň.“
Hanka: „To máš z toho věčnýho hulení. To máš z toho života, jakej ty vedeš!“
0x
Napsat mu pravdu, že rande bylo fajn, ale rozhodla jste se, že už na další rande nepůjdete, protože si myslíte, že se k sobě nehodíte. Pokud je ješitný, tak ať odmítnutí napíšete jakkoliv, stejně ho to citově určitým způsobem "zraní" . A pokud není ješitný, tak to vezme v pohodě. Může se stát, že ten dotyčný bude emailem dál naléhat, aby jste se ještě sešli apod., ale to je případně potřeba odmítnout, že prostě už nemáte zájem a příliš nevysvětlovat důvody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.