Přes seznamku jsem si psala s fajn klukem, a měli jsme první rande, které bylo sice celkem příjemné, ale už bych znovu jít nechtěla. Po rande si psal o číslo, které jsme si nevyměnili... jak ho šetrně odmítnout?
Bylo to příjemné, ale prostě to nezajiskřilo.To se stává. Takže se nezlob a najdi si vhodnější partnerku. Přeji Ti hodně štěstí. To by mělo stačit, aby si nedělal další zbytečné naděje..
Výše máš pár rad. Rozhodně mu napiš, jak to s ním (ne)vidíš. Pamatuju si, jak jsem měl kdysi rande s holkou ze seznamky a ona pak vůbec neodpověděla na mail. Říkal jsem si, že se třeba bojí odmítnout. Nedalo mi to a pak jsem jí ještě jednou napsal, že i to odmítnutí přeci není nic špatného a že ji nehodlám dál kontaktovat, pokud nebude mít zájem. I přes to se už neozvala. Připadlo mi tehdy celkem nefér, že člověk ji někam pozve do restaurace a nestojí jí pak ani za ty dvě věty v mailu. Hodně štěstí.
Zdravím. Pokud vás po randeti požádal o vaše telefonní číslo a vy mu ho nechcete dát, napište mu, že jestli jste si souzeni, tak ho uhodne. A máte to vyřešené. Ida
Napište mu následující text, jen musíte obměnit jména a holku za kluka. Pokud má alespoň trochu smysl pro humor, bude na to vzpomínat v dobrém celý život Jakub: „Hele, Hanko, já ti musim něco říct. Já sem myslel, že teď spolu budem chodit, ale kluci z kapely mi řekli, že už jako…, že už jako jednu holku mám.“ Hanka: „Jaký kluci?“ Jakub: „ No, z kapely, ale to je jedno, ale já sem si vzpomněl, že vlastně jo. Sem na ní úplně zapomněl, ale mám ji.. Fakt sem na ní úplně zapomněl.“ Hanka (nevěřícně): „To si děláš srandu, ne?“ Jakub (uchichtne se): „Cha, nedělám, to je strašná situace, já vim. Promiň, prosim tě, ale vžij se do mý situace. To je strašnej svět. Všecko se proti nám spiklo... Mně se chce úplně brečet nad sebou samym, protože tebe mam rád, ale jí sem slíbil, že s ní budu". (uchichtne se znova) "Ale vzpomínám si, že sem se fakt rozhodnul. Já sem se fakt rozhodnul. Hele, já fakt nechci nikomu ublížit …“ Hanka: „Nech toho! Ty nechceš nikomu ublížit?!“ Jakub: „Promiň.“ Hanka: „To máš z toho věčnýho hulení. To máš z toho života, jakej ty vedeš!“
Napsat mu pravdu, že rande bylo fajn, ale rozhodla jste se, že už na další rande nepůjdete, protože si myslíte, že se k sobě nehodíte. Pokud je ješitný, tak ať odmítnutí napíšete jakkoliv, stejně ho to citově určitým způsobem "zraní" . A pokud není ješitný, tak to vezme v pohodě. Může se stát, že ten dotyčný bude emailem dál naléhat, aby jste se ještě sešli apod., ale to je případně potřeba odmítnout, že prostě už nemáte zájem a příliš nevysvětlovat důvody.
Ono je to v podstatě jedno jak, radost z toho nebude mít v žádném případě. Tak bych to nějak zvlášť neřešil a třeba mu napsal: "Promiň, ale už se nechci dál scházet".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.