Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednodenní výlet do zahraničí

Od: lindor odpovědí: 13 změna:
Zdravím,
poradíte mi prosím tipy na jednodenní (bez přespání) poznávací výlet s cestovkou někam do zahraničí? Ideální cena do 1000 Kč.
Díky :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jestli jste z Moravy tak Krakow nebo Vídeň jestli z čech tak Drezden nebo Minichov, Salzburg?

liska5

Přidám Budapešť, Wroclaw, Poznaň, SZ Slovensko,

Před týdnem jsem byl na takovém výletu v Rakousku na Dachsteinu.

martin8
hodnocení

1x

Z Ostravy, Olomouce a Brna se dělají jednodenní zájezdy do Budapešti. Jel jsem asi před osmi lety z Ostravy, vyjelo se kolem půlnoci a večer o další půlnoci jsem byl už doma. Jel jsem s Čedokem.

id
hodnocení

1x

radynacestu.cz/...

Dokonce si zde můžete zadat odjezdové místo. Doufám, že si vyberete.

Vždyť tam moc zájezdů není. Hlavně adventní zájezdy až před Vánocemi. A před Vánocemi je to riziko, protože jsou už virózy, nastydnutí apod.
id

nikc - a víte proč jich tam moc není? Protože je po sezóně a odjeté zájezdy se vám tam nezobrazují. Koncem září již vycházejí u cestovek nabídky na příští rok. Jednodenní výlety jsou pořádány právě na jaře a na listopad, prosinec

P.S. Proč bych měla mít před vánocemí chřipku, nechápu. To bych nesměla jít v tomto období ani nakoupit, abych se nesetkala s prodavačkou. Předvánoční atmosféru v různých městech mám ráda, alespoň mohu porovnávat.

Adventní zájezdy jsou také skvělé. Ta atmosféra měst je kouzelná.

hodnocení

0x

z jakého okresu? Cesta z Ostravy do Německa bude asi dražší...

lindor
hodnocení

Odjezd bych potřebovala ze severních Čech/Praha. Spíš jestli bych mohla poprosit o konkrétní zájezdy.
Zaujal mě třeba tento: slevomat.cz/... , ale bohužel odjezd z Prahy je ve 2h ráno a já bych tam musela 2h v noci čekat.

hodnocení

0x
S CK Kiwi. Koukněte tam, mají zájezdy.

hodnocení

0x

Zajímavé výlety toho typu dělá i Slevomat. slevomat.cz/...

hodnocení

0x
Pokud jste ze severu, mrknete na DeZKa . Jsem také ze severu a cestuji s nimi už mnoho let a vzdy bez problémů. Nástup v Děčíně, v Ústí atp. A dá se u nich i zařídit odvoz ( sice za mírný poplatek, ale dá se). Ovšem mám pocit,že kvuli obsazenosti tam už v tuhle dobu budou jen adventni zájezdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]