Nejste přihlášen/a.
Osobně sex během svých dnů naprosto miluju, užívám si to možná ještě víc než jindy a ještě mě to krásně uvolní a pomůže od případné bolesti. Příteli to sice nijak nevadí, ale stejně trochu cítím, že to pro něj není zrovna to pravé...menstruaci nemám nijak silnou, takže to zase není až takový drama . Jaký na to máte názor? Vadí vám nebo nevadí sex během menstruace?
Přesně tak. Před pár desítkami let naprosto nepřestavitelná nechutnost, dnes "báječná" věc při bolestivé menstruaci. Jen by mě zajímalo, jaké dotazy tady budou v poradně za pár desítek let - jestli to tady celé nekrachne - myslím tím svět.
Nevadí mně ani manželovi. Ovšem já mám velice mírnou a nebolestivou menstruaci, kdy použiju max 3 mini tampóny za den a ještě jen tak 2-3 dny, víc to nemá cenu a vystačím si s intimkou. A taky krev nevytéká neustále. Když vyndám tampon a přijde na řadu sex, probíhá všechno čistě a nějaká kapka krve se objeví (ne vždy) až po mém orgasmu, kdy dochází ke stahům dělohy. Kdyby ze mě teklo jak z vola i s kusy sliznice, co vypadá jak nasekaná játra, nikdy bych k sexu nesvolila. Ale omezovat kvůli kapce? To ani nezvládneme zasvinit postel. A abych trochu popíchla puritány, zvládneme během menstruace i orální sex.
Děkuji za podrobné informace o vašem krvácení, to jsem potřebovala vědět Zřejmě už do smrti nebudu jíst játra.
Už jsem snad jasně vysvětlila, že i když je to v období menstruace, krev při styku jaksi není, možná jen nepatrně po orgasmu.
Každý má limit někde jinde. Já zas zvracím z lidí, co se ráno doma vykadí, otřou řiť toaleťákem a považují to za vrchol hygieny a bez sprchy či použití bidetu vyrážejí vstříc pracovnímu procesu. A že takových jsou miliony, jen ať si každý sáhne do svědomí. Nebo ti, co si neumí vyčistit pořádně zuby a culí se na vás zuby plnými plaku a kamenu.
A víte že existují ženy, co dokáží menstruační krev díky svalům pánevního dna zadržet? Takže nemusí vůbec používat žádné pomůcky, jen na wc tuto krev pustí. Nebo existují houbičky vyvinuté přímmo na sex při menstruaci. Zkrátka víte prd, máte nějakou svoji mylnou představu, nad kterou zvracíte a pohoršujete se. Ale jak je libo, já mám spokojený sexuální život, kdy můj orgasmus je pravidlem, nikoliv jen občasnou náhodou a společný orgasmus je taky normální, ne něco, co existuje jen ve filmu. Tak se pohoršujte dál.
Při dodržení přísných hygienických pravidel, je sex v období menstruace velmi silný prožitek, pro oba.
Kdo nezkusí, nedodá si odvahy, ví o tom houby.
Mnoho mužů po tom touží, ale nedodá si odvahu požádat o tento tabuizovaný sex.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.