Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubni implantaty

Od: julis odpovědí: 4 změna:
Prosim, ma tu nekdo dobre zkusenosti se zubnimi implantaty.Jak to probiha je to bolestive? Kolikrat se musi na do ordinace, nez se vse vyhoji? Muzete mi poslat adresu ordinace?
Dekuji mnohokrat.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudis*
hodnocení

2x

Záleží asi od doktora který to bude dělat. Za mě na pohodu, bolest minimální, vše pod injekcemi a člověk nic necítí. Jen je to fakt na dlouho. Tři měsíce vložení trnu, když je vše OK, jinak když kost je slabá tak se přidává a čeká az sroste. A to jsou také tak tři měsíce. Následně samotný kovový trn či jak se to jmenuje také čekání než se zapouzdři v kosti. A pak až samotný zub - implantát. Jestli myslíte to samé co já. Jinak já zubaře vysmateho a hlavne vi co ma delat, věřil jsem mu. Vždy jsme si ujasnili co se bude dělat, neboť s otevřenou pusou se nasledne špatně komunikuje. Minimálně 1\2 roku az rok. I jsem se celkem těšil co bude a jak Az na to následné placení to byla hrůza, ale co se nadela ...;)

skeptic
hodnocení

0x

Nebolí to, ale příjemné to není, teče při tom dost krve. Pokud je sestra dřevo a nestíhá odsávat, krev teče do krku a nutí ke kašli. V ordinaci jsem byl 3x. Jinak celkem pohoda, implantát drží. Na druhou stranu mě štve, že při obrovských nákladech na stomatologii musí pacouši stále dostávat protézu; už dávno měli zubaři umět vypěstovat v laboratoři skutečný živý zub a vpravit ho pacientovi do čelisti. No jo...*nevi*

skeptic

...byl jsem zde. *slunce*

ja1
hodnocení

0x

Mám výborné zkušenosti s panem doktorem Eliášem. HeliasDent, v Praze - Podolí. Implantáty mi dělal před asi 10 lety a není problém, vše v pořádku. Co se týká bolestivosti, vše probíhalo normálně, v pohodě, dalo se to vydržet, jen je nepříjemné mít dlouho "hubu dokořan", takže pak vás bolí čelisti v kloubech a pak pachuť krve v puse.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]