Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzení o zdanitelných příjmech

Od: honzac odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

vím, že to může znít úsměvně, ale chtěl bych se zeptat na jednu věc v rámci formuláře "potvrzení o zdanitelných příjmech..."

Dnes jsem si dělal pořádek ve věcech z bývalého zaměstnání a zjistil jsem, že když jsem pracoval na jedné základní škole jako učitel před 5 lety a poté práci učitele na dané škole ukončil (nstoupil jsem pak na jiné prac.místo), byl mi vydán formulář "Potvrzení o zdanitelných příjmech".

Škola, jak už to bývá, měla pro otázky mezd najmutou externí mzdovou účetní. Na formuláři Potvrzení o zdanitelných příjmech úplně dole vpravo je pak kolonka : podpis a razítko plátce. A zde je právě uveden podpis mzdové účetní a je zde její razítko.

Mne právě trochu nyní vrtá hlavou proč zde vlastně není razítko školy, když ona je tím plátcem místo právě razítka mzdové účetní. Je jasné, že vše v rámci mezd sice řeší mzdová účetní,ale přijde mi to trochu zvláštní.

Děkuji za vaše názory. Honza

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Podle mne by tam mělo být "Vypracoval" + jméno a podpis účetní a razítko + podpis plátce (školy). Proč tomu bylo v tomto případě jinak bych se zeptala té účetní nebo vedení školy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]