Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Minulý týden jsem nastoupila do nového zaměstnání. Spolu se mnou přišlo ještě několik nováčků. Jedním z nich je kolega, o 3 roky mladší. Během minulého týdne jsme spolu strávili několik hodin uklízením dvora, šli jsme spolu zařídit obědy. Tento týden jsme šli na oběd ve stejnou dobu. Potkali jsme se na chodbě, tak se mě zeptal, jestli nepůjdu s ním. - asi sháněl doprovod. Těšila jsem se, že budeme sami a bohužel za námi šla kolegyně, který si sedla s námi ke stolu. Bavíme se o pracovních věcech, ale také jsme si povídali o běžných záležitostech. Je mi s tím dobře. Ke všemu má pěkné ruce a zadek. Dala bych si říct. Minule jsme si na chodbě koukali celkem dlouho do očí a ani jeden jsme neuhnul. Zřejmě nebudu ani jeho typ, možná má i přítelkyni. Bydlí sice ještě s rodiči, ale rád by si prý našel podnájem, Nechci se ztrapnit. Sedíme spolu ve sborovně spolu s dalšími asi 20 lidmi. Nerada bych, aby mě někdo prokoukl.. V práci se mi líbí a nerada bych o ni přišla. Ráda bych se s ním kamarádila i mimo práci.. Děkuji za rady
Nejsem přímo učitelka, takže moc dobře placená nejsem.. nicméně v práci se mi líbí.. už sem tam pracovala před 2,3 lety a byla jsem spokojená. Dnes jsem s ním šla na společnou hodinu. Na chodbě jsem se ho letmo dotkla, když tam nikdo nebyl.. Vím, že to není profesionální, ale využila jsem příležitost, když jsem mu ukazovala směr- on to tam jako nový nezná.. pak když mi řekl Andrejko bez s dětmi tam a tam, dojdu pro klíč.. byla jsem v sedmým nebi.. vím, že to vůbec nic neznamená, ale moc mě to potěšilo, že mi neřekl Andreo.. jako některé kolegyně a všichni chlapi kolegové.
Co je v domě, není pro mě. - To platí jak v rodině (rčení varující před incestem), tak i v práci. Pokud chcete mít dobré vztahy a trvalou práci, nesnažte se o vztah na pracovišti.
Občas sem někdo napíše, že se zrovna jemu zadařilo vztah mít, udržet nebo něco pozitivního - ale to jsou promile oproti vztahům, které zničili jak pracovní poměr, tak i budoucnost lidí.
Nemusí odmítat budoucího partnera, ale nedoporučuji pak zůstávat v jednom zaměstnání, pokud se potkávají v podstatě denně. Takže pokud jsou oba single a jsou si navzájem sympatičtí, ať do toho jdou - jen jeden z nich by měl změnit zaměstnání...
"Co je v domě, není pro mě. - To platí jak v rodině (rčení varující před incestem), tak i v práci. Pokud chcete mít dobré vztahy a trvalou práci, nesnažte se o vztah na pracovišti."
- jak jsem psala níže, ani já v zásadě moc nezastávám vztahy na pracovišti, ale opravdu je nutné brát to vždy až tak striktně? Takže když se v práci do někoho zamiluju a je to oboustranné, známe se dostatečně dlouho, rozumíme si a ani jeden z nás není zadaný, tak si mám říct "co je v domě, není pro mě" a jakékoli pokusy o partnerský vztah nekompromisně odmítat? To snad ne.
Zdravím. On se Vás zeptal, jestli nepůjdete s ním..Příště se zeptejte, jestli on nepůjde s Vámi..Vzájemně se "oťukáte" a kdo ví..Pokud jsou sympatie oboustranné a není zadaný, nic Vám nebrání v tom, poznat se blíže a třeba vám to spolu vyjde..Jen se nebát komunikovat a dávat najevo svůj zájem. Třeba potřebuje jen dodat odvahu...
Máte představu, jak se v té sborovně budete před kolegy cítit, když "to nedopadne"?
Vztah ani "vztah" na pracovišti neutajíte, kolegové to poznají. Kromě toho můžete mluvit jenom za sebe > nemůžete si být jista, že něco "nenaznačí" on.
Najděte si radši někoho někde jinde.
Ani já v zásadě moc nezastávám vztahy na pracovišti. Znáte se týden a už jste z něj tak vykolejená - co o něm víte krom toho, že má hezké ruce a zadek? Třeba mu vůbec nejde o žádný vztah a chce si jen užít nezávazný sex... Tak aby mezi vámi třeba pak nedošlo k nějakému nedorozumění, že každý z vás od toho bude očekávat něco jiného. I láska a vášeň se může velmi rychle proměnit v něco úplně jiného a může to skončit různými naschvály, stalkováním apod. - dovedete si představit, že byste se s ním i v takové situaci přesto musela vídat na pracovišti?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.