Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Armáda ČR-chci přestoupit k jinému útvaru

Od: spacer73 odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, jsem profesionální voják. Prosím o radu jak postupovat když chci přestoupit k jinému útvaru z rodinných důvodů. Z důvodu nízkého počtu vojáků u našeho útvaru mi nadřízení řekli, že mi přestup nepovolí. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardaa*
hodnocení

8x

Takového neschopného vojáka máme? Požádat, k raportu, písemně.

spacer73
hodnocení

Jde vidět že nevíte co je armáda.

hodnocení

0x

Na toto se ptá profesionál?nevím ale za mých mladých let to bylo takhle do Knihy žádostí, na spisovně nebo u evidenčního, se zapsala žádost, ,velitel útvaru pak se zástupci a nejbližším nadřízeným (ZV,ZVHI, ZVT...NŠ) probral danou věc a poté to probral se žadatelem a sdělil své stanovisko .Bylo li možné,tak bylo předáno na vyšší stupěň,(posádka,svazek ,armáda,ZVO či VVO),nešlo li to a žadatel tvŕval na žádosti= pokračování jak předtím.Přitom pohovory na daných stupních velení.Řekl bych ,že v současné armádě se to moc neliší!

spacer73
hodnocení

Za Vašich mladých let bylo asi ledacos jinak :)

hodnocení

0x

Ale stejně ti to nepovolí a nikdo tady na poradně tu moc to změnit nemá. Takže nejspíš budeš muset armádu opustit.

hodnocení

0x

Máš právo podat žádost a velení má právo tvé žádosti nevyhovět. Tak to chodí, nejen v armádě.

Na druhou stranu, při počtu našich vojáků...by armáda mohla vyhovět. Když dá jeden voják výpověď, tak se sníží bojeschopnost naší armády o 50%:), takže si rozmyslí, aby jim jeden voják odešel do civilu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]