Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlak v žaludku

Od: jojooo odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, měl bych takový dotaz. Občas mívám takový divný tlak v žaludku, začne se mi jakoby svírat a musím se buď hodně napít nebo si stoupnout a natáhnout se, většinou to pak odezní. Je to nepříjemné např. když se to děje v autě, nedá se toho skoro zbavit, občas ten tlak přejde až do hlavy. Dříve jsem měl úzkosti, může to být z nějakého stresu o kterém nevím? Nebo nějaká nemoc? Často se mi to děje den po konzumaci alkoholu, i když vždy vypiju maximálně 3 piva, ne tvrdý alkohol. Obvykle se mi to děje v autě, ale občas i normálně doma. Děkuji za případné odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Podle mne to bude chtít řádné vyšetření, bez něj by šlo jenom o dohady.

viz
hodnocení

1x

Nebo překyselený žaludek, ale může to být i ten stres. Když to nepřejde, lepší by bylo jít k lékaři

hodnocení

0x

Tipnul bych si na stres, strach z něčeho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]