Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úvěr při MD

Od: kaja* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo tady zkušenost s úvěry pro maminky na MD? Mám 9 měsíční dcerku a zůstala jsem s ní sama. Mám otevřené úvěry, jejichž měsíční splátky a nájemné nyní téměř "požerou" mé příjmy. Mohl by mi, prosím, někdo poradit, jestli existuje spolehlivá společnost, která by mi pomohla? Jde mi vlastně o konsolidaci, abych splátku neměla tak vysokou, bohužel, žádná banka se se mnou bavit nebude, protože rodičovský příspěvek není příjem. Nejsem v žádném registru dlužníků a mám zaměstnavatele, přestože nyní do práce nechodím.

Má někdo zkušenost třeba s Direct Investment Group? Na svých stránkách mají samá kladná hodnocení, ale kdo by neměl, že? :)

Za každou radu moc děkuji. Karolína.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

malvinka*
hodnocení

0x

Karolínko, já být Vámi tak se do tak riskantího posniku nepouštím: Nenašlo by se jiné řešení třeba zaměstnání na půl úvazku pokud máte zaměstnavatele? Známa si takhle brala malou do práce / byla s námí v kanceláři a řídila tehdy i majitele/ měla tam hračky, stoleček, židličku nočník. :D.Nebo nějaká kamarádka na mateřské by ji nepohlídala?

doplněno 05.03.10 17:20:

Oprava podniku

kaja*
hodnocení

Bohužel, v práci o mne na půl úvazku nemají zájem a navíc je to naprosto neproveditelné, zaměstnání mám 50km od domova a práci na denní a noční dvanáctky bez pevného cyklu.

A s kamarádkami je to totéž, kdo by si bral mrně na noc?

A poslední důvod - je to mé první a s největší pravděpodobností i poslední dítě a já nehodlám jeho výchovu přehodit na někoho jiného. To bych ji pak nemusela mít. Ono se to takhle dá zvládnout, ale není to na žádné velké vyskakování a ráda bych malé dopřála občas trochu toho dětského "luxusu", třeba ji vzala do bazénu, nebo až bude větší, tak na kolotoč...

Děkuji za Váš názor, K.

malvinka*

Já Vás chápu, taky jsem byla samoživitelka a splácela půjčku za exmanžela a točila se jak to šlo. Co zkusit nějaký úklid kam si ji můžete vzít sebou, což mi přijde pro tento případ zatím ideální, stejně pracovní zařazení řešit budete časem muset. Po info co jste uvedla je velice nepravděpodobné, že se vrátíte zpět na původní pracovní pozici. Dále mne napadá to hlídání otočit, že byste k malé měla kamaráda či kamarádku.Podejte si inzerát a třeba se něco šikovného natrefí.

Rovněž záleží na tom jak vysoké máte výživné pro malou i pro sebe. Zkuste si jej nechat navýšit.

*klik*Asi jsem vyčerpala co mne momentálně napadlo.

kaja*
hodnocení

Jsem z malého města, s takovou prací je tu dost problém. Zkoušela jsem i nabídky práce na doma - pochopitelně jsem naletěla... Co se týče výživného, je to ještě o něco složitější, soudím se o otcovství, tudíž soud o alimenty je zatím bezpředmětný. Navíc peníze, které mi otec na malou dává jsou, dá se říci, víc než přiměřené. Myslím, že ani soud už by je nezvýšil. Jak říkám, na přežití to stačí a asi nemám na co stěžovat, ale nemůžeme si dovolit nic navíc. Moc Vám děkuji za snahu mi pomoci. Vítám každou radu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]