Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba na wish

Od: nick* odpovědí: 6 změna:

Poradí mi někdo, jak uhradit platbu za objednané zboží u Wish. Zadala jsem č.karty a vše co to po mě chtělo, ale částka se mi neodečetla z účtu. Už jsem to zkoušela nejméně 3x. Mám banku Unicredit bank?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Platit lze platební kartou nebo prostřednictvím služby PayPal. Obecně je kvůli bezpečnosti doporučováno platit spíše přes PayPal, nicméně v případě Wish shopu se není třeba bát podvodu, jelikož patří mezi ověřené čínské e-shopy. slevove.cz/...
marcelka*
hodnocení

Uhradu jsem prováděla kartou, ale platba mi nebyla odečtena z účtu, proč?

Při zaplacení přijde na mail hláška, že obchod děkuje a že bude zboží expedováno a že dostanete další zprávu. Kontrolovat lze ve vašem přihlašovacím profilu.

Záleží i na tom, jestli máš nastavené u karty tvé banky platby přes internet. Informuj se u své banky.

:)

hodnocení

0x

A nemáte tu platbu někde v čekajících transakcích? Nevím, jak to máte u Unicredit Bank, ale zkuste prohlédnout účet?

A máte nastavený limit pro platby na internetu? Už jste s kartou na internetu platila?

Taky mám Unicredit Bank,platba je na účtu (hned na hlavní stránce )psaná něco jako, Wish ----částka ---- rezervováno.

a k zaplacení dojde až po odeslání zboží.

Máte povolenou kartu pro platbu na internetu?

Já musel volat na to jejich tel.číslo,pro aktivaci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak platit na wish

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]