Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mi vyrostlo vedle zubu?

Od: anonymne odpovědí: 9 změna:
Ahoj, když mi bylo 10, tak mi trhali jeden zadní stálý zub, kvůli rozrostlému kazu. Teď je mi 19 a před 2 týdny jsem si všimla, že mi tam začal nějaký zoubek růst. Nechala jsem to být, ale 3 dny zpátky mi tam narostlo ještě něco, taková kůžička, se kterou se dá hýbat do všech stran a bolí podobně jako rozviklaný mléčný zub. Vypadá to jako mini rampouch z kůže. Nestalo se vám něco podobného a nemáte ponětí, co by to mohlo být? K zubařovi se dalo objednat až na listopad. Děkuju předem za nápady
Co mi vyrostlo vedle zubu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x
Asi osmička a kus dásně?

liska5
hodnocení

2x

Žádné objednávání, běž ráno jako akutní případ. Někde už v sedm.

hodnocení

1x

Každý normální zubař akutní stavy řeší relativně hned, po domluvě. Pro takové účely mají vždy nějaký čas v záloze.

kami*
Ano. Moji lékaři mají otevírací dobu psanou i na internetu. Náš zubař bral úplně od rána bolestné.

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Myslím, že je to ono => říká se tomu "zubní chobot". Počtěte tady: wikiskripta.eu/... Pokud vám to vadí, jděte ráno jako "akutní případ"a řekněte, že vás to bolí a vadí vám to. Někteří zubaři chtějí čekat, až to zmizí samo. Ida

idanova*

A nebo tady: nazuby.cz/...

gumid
hodnocení

0x

Měl jsem to na osmičce jak přikrytý váček. Tohle odříznul a zub bod tím měl ještě kevšemu kaz.

nejlepsiblazen
hodnocení

0x

Výborně,máte chobot, jste lidský slon. Chci být taky lidský slon. :D :D :D

julie*
hodnocení

0x
Tohle jsem mela, presne to same. Rostla mi osmicka az hodne nadoraz u ustni sliznice, strasne to bolelo, kdyz lezla ven, musela si poradit se stisnenym okolim, nesla ven, tak mi to jednou zubar nariznul to dasno. Trvalo cca pul roku, nez se prodrala ven, ale ulevilo se mi po tom zakroku okamzite. Jenze on ten zub vytlacil to dasno a tu kozni řasu, co byla nad nim a udelal se takovy utvar. Je to jen kus sliznice, ten mi posleze taky zubar ufikl. Nebolelo to, ani moc nekrvacelo. Ale res to hned, at se ti pod tim nekazi zub, tam se toho hodne schova. Ja nastesi se zuben nemela nic. Chobot to neni, chobot je zanetlivy vacek, tohle je ale jak rikam, vsad boty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]