Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci chodit s kamarádkou,ale nevím jestli má

Od: smajdy* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,potřebuju poradit ohledně vztahu s kamarádkou.Nedávno sem měl přítelkyni,ale pořát jsem chodil ven s jednou kamarádkou a ta mi pořát říkala,rozejdi se sní a budem spolu apod.Teď už přítelkyni nemám,ale když sem kamarádce naznačoval co k ní cítím a ptal se jí jak to tenkrát myslela s tím že budem spolu tak řekla že si dělala srandu,ale přitom mi eště předtím říkala že to myslí opravdu vážně.Ona o mojich citech ví a taky ví že bych sní rád chodil i když sem jí to neřekl přímo.Myslíte že ji mám chvíli nechat oddechnout a pak se jí mam přimo zeptat,nebo se jí mám zeptat rovnou? Jenom pro info.To vše se stalo v pruběhu 2 měsíců.děkuji za odpovědi :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

patriktorri*
hodnocení

1x

...i když jsem jí to neřekl přímo...
Ženská rada je ve Vašem případě možná přínosnější, ale myslím, že by bylo lepší na nic nečekat. Proč byste nechával kamarádku "oddechovat"? Vždyť ona ničím neprošla. Vy máte za sebou rozchod, ne ona.
.
Situace je: Vy ji milujete a nejste si jist, jestli ona miluje Vás. Vždyť se přece znáte už dlouho a ledacos o sobě víte. Nedělejte z toho příliš velké drama, řekněte jí přímo jak moc pro Vás znamená, že jí milujete a potřebujete a čekejte na odpověď. Jinak se stejně nic nedozvíte.
.
Rozhodně se nedá předpokládat, že jako chlap budete schopen rozšifrovat nějaké ženské naznačování a Vy potřebujete jistotu. Buďte připraven na všechno, protože přátelské chování kamarádek se v lásku změní jen málokdy. V každém případě budete alespoň vědět na čem jste a můžete se podle toho zařídit.

hodnocení

0x

Také zdravím. Dala bych jí čas, aby si sama ujasnila, co vlastně chce a jak to vůbec s Vámi myslí. Když se jí nebudete vnucovat, bude si myslet, že Váš zájem opadl a třeba se začne víc snažit, vetřít se do Vaší přízně sama. Pokud nebude jevit zájem, alespoň nebudete mít špatný pocit z toho, že jste se jí vyznal ze svých citů a ona Vás odmítla. Není kam spěchat, takže se zbytečně nevnucujte a jen lehce oťukávajte situaci zatím. Hodně štěstí.:)

smajdy*
hodnocení

děkuji za odpověd,jen sem chtěl dodat že to bylo předtim tak že ja sem měl zájem a ona moc ne,pak sem zájem neměl a ona zase jo a tedka je to zase jako předtím,já o ni jevím zájem,ale ona moc ne...Takže mam taky podezření že pořádně neví co chce,skusím byt trpěliví a snad zese ten zájem ukaže :)

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Zdá se , že kamarádka si buď pohrává s Vašimi city nebo vůbec neví, co sama chce. Nechte ji pár dní v klidu, ať si vše vyjasní a pak se ji přímo zeptejte. Naznačte ji, že pokud o Vás nemá zájem, nebudete se na ni vázat. A uvidíte, co odpoví. Přeji Vám, ať to dopadne tak, jak si přejete. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]