Nejste přihlášen/a.
Zdravím,potřebuju poradit ohledně vztahu s kamarádkou.Nedávno sem měl přítelkyni,ale pořát jsem chodil ven s jednou kamarádkou a ta mi pořát říkala,rozejdi se sní a budem spolu apod.Teď už přítelkyni nemám,ale když sem kamarádce naznačoval co k ní cítím a ptal se jí jak to tenkrát myslela s tím že budem spolu tak řekla že si dělala srandu,ale přitom mi eště předtím říkala že to myslí opravdu vážně.Ona o mojich citech ví a taky ví že bych sní rád chodil i když sem jí to neřekl přímo.Myslíte že ji mám chvíli nechat oddechnout a pak se jí mam přimo zeptat,nebo se jí mám zeptat rovnou? Jenom pro info.To vše se stalo v pruběhu 2 měsíců.děkuji za odpovědi
Také zdravím. Dala bych jí čas, aby si sama ujasnila, co vlastně chce a jak to vůbec s Vámi myslí. Když se jí nebudete vnucovat, bude si myslet, že Váš zájem opadl a třeba se začne víc snažit, vetřít se do Vaší přízně sama. Pokud nebude jevit zájem, alespoň nebudete mít špatný pocit z toho, že jste se jí vyznal ze svých citů a ona Vás odmítla. Není kam spěchat, takže se zbytečně nevnucujte a jen lehce oťukávajte situaci zatím. Hodně štěstí.
děkuji za odpověd,jen sem chtěl dodat že to bylo předtim tak že ja sem měl zájem a ona moc ne,pak sem zájem neměl a ona zase jo a tedka je to zase jako předtím,já o ni jevím zájem,ale ona moc ne...Takže mam taky podezření že pořádně neví co chce,skusím byt trpěliví a snad zese ten zájem ukaže
Dobrý den.
Zdá se , že kamarádka si buď pohrává s Vašimi city nebo vůbec neví, co sama chce. Nechte ji pár dní v klidu, ať si vše vyjasní a pak se ji přímo zeptejte. Naznačte ji, že pokud o Vás nemá zájem, nebudete se na ni vázat. A uvidíte, co odpoví. Přeji Vám, ať to dopadne tak, jak si přejete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.