Zdravím vás, chodím na gyndu pro recept kuli akné antikoncepce, jsem stále pana a tak pouze vyšetření přístrojem přes břicho.,prosím proč to tak nejde i dále když už pana nebudu proč se musí vyšetření dělat už do pochvy ,mám z toho hrozny strach. Pan gynekolog mi řekl tak si odložte udělám e stery atd..řekla sem že sestřička řekla jen přes přístroj... To nevědí že jsem pana v počítači? Děkuju za odpovědi
Protože preventivní prohlídka na gynekologii to je hlavně prevence před vznikem rakoviny děložního čípku. Tu způsobují lidské popilomaviry, které jsou přenosné pohlavním stykem. U panny toto vyšetření nemá cenu dělat. No a stěr z děložního čípku jaksi ultrazvukem ani pohmatem udělat nejdou. Doktor musí setřít bu%nky z děložního čípku a k tomu se musí nějak dostat.
Delaji se stery, kvuli rakovine delozniho cipku. Je skvele, ze chodite na prohlidku ikdyz jste panna. Ja zase osobne nemam rada ulztrazvuk vnejsi, nelibi se mi kdyz mi nekdo saha na podbrisek (jezdi s pristrojem) a taky ziju. Co vam muzu poradit chodit na gyndu behem ovulace, mate silnejsi vytok a vysetreni tolik neboli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.