Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čep se vrátil

Od: matous odpovědí: 5 změna:
Zdravím, zhruba před 3 týdny se mi objevil na mandli čep. Došel jsem si k doktorovi a výtěr odhalil streptokoka. Dostal jsem tedy atb na týden. Nicméně dnes se čep objevil znovu. Musí to nutně e znamenat zase nemoc? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mandlove kameny? Pohledej si něco o tom...

liska5
hodnocení

0x

Ona ta antibiotika jsou dvousečná. Na jedné straně vybijou streptokoka, ale zároveń likvidují užitečné bakterie střevní mikroflory, které se zúčastní trávení, vyrábějí B vitaminy, hlídají pH krve,... Takže antibiotika sice dočasně zničí streptokoka, ale zároveń sníží imunitu, která sídlí ve střevech. Aby ATB neměla takový dopad, tak je dobré jíst a pít kvašené potraviny, jako kefír, podmáslí, či kyselé zelí a užívat B komplex. Výborný na čepy a afty je česnek -i v tabletkách a propolisové kloktadlo.. Nejen jíst, jako přírodní ATB, ale kousek česneku / jako sotva půl hrášku/ nosit v puse za zubama ve tváři / kousek velký, jako půl hrášku/. Pak obecně zdravou stravu s množstvím zeleniny a ovoce a více pít. A na krk Priessnitzův zábal.

Lékaři to ale řekněte. ať ví, jak ta ATB účinkují.

liska5

Jo, a omez sladosti / i colu/ a mléčné výrobky. Jen ten kefír. Cukr živí kvasinky a plísně, které se po ATB pomnožily, když se poškodila rovnováha ve střevě.

liska5

Hodně pomůže zbavit se stresů a odpočinout si.

hodnocení

0x

K antibiotikům se doporučují laktobacily, Nejlépe přímo k nim, brád vždy mezi těmi antibiotiky, alke neuškodí to ani teď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]