Nejste přihlášen/a.
Je mi 33 let a dělají se mi na hlavě kouty a mám čín dál méně řidší vlasy.
Vím že to nejde zastavit a asi to mám v genech.
Neexistuje ale přeci jenom nějaký přípravek na vlasy,který zabranuje vypadávání vlasů. Nebo jaký šampon nejlépe používat?
Velký vliv na vlasy má stres... dříve jsem řešil to stejné, ze začátku jsem z toho byl dost špatný, pak jsem byl u doktorky a ta mi řekl, že jediné co tak se s tím můžu smířit a na otázku jestli se s tím dá něco dělat mi odpověděla "i miliardáři jsou plešatí, tak co myslíte?" ... takže tak.
Pak jsem si řekl, že mi to je asi jedno a přestal jsem to sledovat a řešit a minimálně pocitově se to zlepšilo. Kadeřnice mi poradila šampony s kofeinem (Alpecin a jim podobné) vlasy vypadají hustší...
Vlasy mi vydržely asi dalších 15 let, potom jsem to vzal úplně na krátko a je to.. sluší mi to a je to neuvěřitelně praktická záležitost...
Nejhorší je to v tom "posledním" stádiu zakrývat různýma přehazovačkama a dlouhýma vlasama apod. pak vypadáte jako slizkej připlešlej úchyl. Nejlepší je vzít to nakrátko. Má to tak spousta lidí i těch co vlasy mají- ještě jsem nezaznamenal za 10let negativní ohlas.
Takže klid.
Měla jsem tendenci souznít s předchozím radilem, ale rok používám Klorane s chininem a hlavně se snažím dost spát, pít vodu a nestresovat se, vlasy mi dost dorostly a řídká místa zhoustla ne sice tak, jako když jsem byla mladá, ale znatelně.
Koupila jsem na AliExpress takovou esenci, která se přidává do šamponu. Já teda holá místa neměla, ale když jsem se ráno česala, tak jsem měla v hřebenu dost vlasů. No po tomto přípravku to znatelně přestalo. Jestli mi rostou nové, to jsem nevypozorovala, ale padat přestaly. Ale nevím, jestli to chcete kupovat na Aliexpress. Jsou lidé, kteří to zásadně odmítají. Pokud budete chtít, dodám odkaz. A není to drahé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.