Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám podobný problém ohledně nadpracování státního svátku. Pracuji na krátký-dlouhý týden a za měsíc musíme splnit určený hodinový fond. V měsíci říjen připadá státní svátek na 28.10, tedy pondělí a já ten den mám plánovanou směnu. Z důvodu zavření prodejny mi bude do splnění fondu chybět přesně těch 8 hodin. Zaměstnavatel po mně žádá, abych si tyto hodiny naddělala a splnila fond 184 hodin. Podle zákoníku práce jsem pochopila, že není moji povinností naddělávat státní svátky. Na co má tedy zaměstnavatel právo?
Předem děkuji
Rozvržení pracovních směn je na zaměstnavateli.
Jestli máte na 28. říjen naplánovánu pracovní směnu a ta Vám odpadne kvůli státnímu svátku, budete mít nárok na náhradu mzdy za svátek ve výši průměrného výdělku.
Pokud Vám ale zaměstnavatel na ten den směnu nenaplánuje, může Vám ji naplánovat na jiný den.
Fond pracovní doby není žádná závazná norma. Jde jenom o pracovní pomůcku, kterou musí zaměstnavatel používat tak, aby neznevýhodňoval (ale ani nezvýhodňoval) zaměstnance.
Svátek, za který zaměstnanci náleží náhrada mzdy, se počítá jako odpracovaná doba (zaměstnavatel nesmí zaměstnance nutit hodiny připadající na "proplacený svátek" napracovat).
Běžně je to tak, že pokud připadne státní svátek (SS) na vaši pracovní směnu a vy nepracujete, dostanete za tuto směnu náhradu mzdy (průměr). Pokud pracujete, dostanete příplatek 100% nebo si můžete vybrat náhradní volno v délce dvou směn (dvojnásobek), záleží na dohodě se zaměstnavatelem...jinak do hodinového fondu se započítávají i SS (např. 176h + 8h SS = 184hod; splněno)
Říjen 2019 má 176hod + svátek; měla byste odpracovat 176 hodin + svátek máte volný (zaměstnavatel proplatí směnu za svátek)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.