Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Inspektorát práce pomuže mi?

Od: romulik odpovědí: 7 změna:

Dobrej,pomuže mi inspektorát práce? vOLALA JSEM tam ted,zvedl to chlápek co neumel říct ani naschledanou...rek mi dokdy tam maj já že dojdu ve st ve 15:00 že jo,ale nerekl mi ani co sebou,jakej mam problem...tak nevim...potrebuju 20 tisic od zamestnavatele kterej mi i potom co jsme poslala vyhružný dopis že je dám k soudu potom co mi neplatily,tak neposlala už vubec nic,mám od červa A ČERVENCE 9 tisic.. a 20 mi jeste dluží tudfiž dohromady 2 výplaty...nemaj na ne paac obchod nevydelává...daji mi ty penize na tom inspektorátu? poslala me tam pani z uradu práce. Pottebuju je co nejdriv, a nevim co tam budu resit, nebo zaridi to za me? daj mi oni ty prachy a pak si je od nich vymáhaji? dekuju moc za rady sme zoufalá:/

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Inspektorát práce Vám dlužnou mzdu rozhodně nedá!

lmgify
hodnocení

1x

Jestli je firma v insolvenčním řízení, dostaneš výplatu od úřadu práce. Ptej se tam. Měli by vše zařídit.

romulilk
hodnocení

rikala sem na uarde oráce že mi nezaplatily co mam delat ona me jen poslala na inspektorát práce... a řekla že je mužou dát do insolvence..ale nikoho nezjaima ž enemám zceho zaplatit nájem,ja tx prachy potrebuju už,nebo me vykonpout na ulici:(( to mam delat co?:( neskutečný ..:/baba z uradu tvrdila že už nejsme zamestnanaá tak že se to resi jinde nez na urade na te inspekci..kdybych byla prej ješte zamestnanaá a neplatily tak se to resi pres urad:(

lmgify

Na inspektorátu provedou kontrolu zaměstnavatele. Kdo podá návrh na insolvenční řízení, netuším.

Na obecním úřadě požádej o dávky hmotné nouze do vyplacení mzdy.

jenda2*
hodnocení

0x

Ne, nepomůže. Je to jen na vás. Pokud bude něco mimo zákon, maximálně dají zaměstnavateli pokutu. Tedy že stát dostane peníze, vy nikoli. Ani inspektorát práce nemá žádné donucovací prostředky, aby zaměstnavatele donutil k něčemu, co on nechce.

romulik
hodnocení

mužete mi teda prosim vas ríct proč me tam z uradu poslala y aco jinak mám delat,?

jardaa*
hodnocení

0x

Trochu zpatlané. Tam se zabývají pracovněprávními vztahy, i nevyplacenou mzdou, né půjčováním peněz - www.suip.cz. Práskněte to na ně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]