Nejste přihlášen/a.
Dobrej,pomuže mi inspektorát práce? vOLALA JSEM tam ted,zvedl to chlápek co neumel říct ani naschledanou...rek mi dokdy tam maj já že dojdu ve st ve 15:00 že jo,ale nerekl mi ani co sebou,jakej mam problem...tak nevim...potrebuju 20 tisic od zamestnavatele kterej mi i potom co jsme poslala vyhružný dopis že je dám k soudu potom co mi neplatily,tak neposlala už vubec nic,mám od červa A ČERVENCE 9 tisic.. a 20 mi jeste dluží tudfiž dohromady 2 výplaty...nemaj na ne paac obchod nevydelává...daji mi ty penize na tom inspektorátu? poslala me tam pani z uradu práce. Pottebuju je co nejdriv, a nevim co tam budu resit, nebo zaridi to za me? daj mi oni ty prachy a pak si je od nich vymáhaji? dekuju moc za rady sme zoufalá:/
rikala sem na uarde oráce že mi nezaplatily co mam delat ona me jen poslala na inspektorát práce... a řekla že je mužou dát do insolvence..ale nikoho nezjaima ž enemám zceho zaplatit nájem,ja tx prachy potrebuju už,nebo me vykonpout na ulici( to mam delat co?
neskutečný ..:/baba z uradu tvrdila že už nejsme zamestnanaá tak že se to resi jinde nez na urade na te inspekci..kdybych byla prej ješte zamestnanaá a neplatily tak se to resi pres urad
Na inspektorátu provedou kontrolu zaměstnavatele. Kdo podá návrh na insolvenční řízení, netuším.
Na obecním úřadě požádej o dávky hmotné nouze do vyplacení mzdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.