Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlasitá partnerka při sexu, křičí NE!

Od: tamaraau* odpovědí: 11 změna:

Mám zmatek v tom, co občas slyším od sousedky, když jdu po chodbě. Kdybych to slyšela v bytě, tak se asi vystěhuji.

Přijede za ní starší muž, zdrží se třeba jen hodinku nebo i méně, ale co spolu vyvádí, to musí být jízda! Jen já při takových věcech nikdy jsem takový křik nepotřebovala. Tahle holka dokonce volá NE, Nech mě, Auuu! Co se tam asi děje?

Nakonec se směje, loučení, přijde zase - asi je spokojená. Je to divné, jistě trpí bolestí... A on ji neposlechne. Tak to je divný vztah...

Také jste něco takového zažili v okolí?

Nerozumím tomu. Děkuji za vysvětlení.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
hodnocení

5x

Nevolá náhodou ne, ne, ne,...nech ho tam ještě.

gigi*

Co když se vůbec nejedná o Sex. Zdřejmě nastavují satelitní parabolu?

dejavu*

chachachaaaaaaaaaaa, jo, to bude ono, nebo cvičí balet či zavírají kufry nebo jí češe. *smich*

gigi*

Jo toje ta záhada! Už jsme to vyřešili.*vtip*

trossau*

nebo jestli nekokta a nevola: ne ne nech ho tam zmeknout...

kt8d5*
hodnocení

2x

Milá zlatá, buď si z nás děláte šoufky a nebo jste trošku zastydlá. Vaše sousedka zřejmě pilně pracuje provozujíc nejstarší řemeslo na světě *smich*. A bolestí myslím netrpí*tanec*

tamaraau*
hodnocení

Není asi prostitutka, ten chlap jezdí pořád stejnej za ní. Asi možná platí, jo to by šlo..

Ale proč volá AU a NE? To jsem doma neviděla a sama to tak nevolám. Nebo že by jí bolest bavila, masochistka? Divné, ale asi by se to vysvětlovala.

technikjirik*
hodnocení

1x

Možná, být váma, zeptal bych se toho pána. Dám krk jak mám jeden za to, že vám to rád vysvětlí. tedy pokud už vám bylo 18 roků.

pravdomluvny*

To je dobrý nápad techniku! Mám jen obavy, že se tu na poradně dočkáme dalších dotazů od nájemníků z toho domu. Mohly by z nít třeba takhle: U nás v domě křičí dvě ženy Ne nééé nééé , nevíte co to znamená? :)

kytka*

Buďte ráda ,že křičí jen ne nene*smich*

trossau*

tato diskuze mi pripomina rozhovor, ve kterem se pta manzelka sveho manzela: pepiku, co rikas, umejeme ty deti nebo si udelame jine...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]