Nejste přihlášen/a.
To máte nějaké sebemrskačské sklony. To jeho trýznění a ponižování Vás paradoxně přitahuje. Jedině zmizet z jeho dosahu, protože on tohle ví a hraje si s Vámi, jako kočka s myší.
Chápu, že to není jednoduché, ale jak se říká, všechno jde, když se opravdu chce.
Nebo si najděte partnera pro život, aby Vás před tím debilem chránil. Aha... vlastně Vy už ho máte. On není ochoten a schopen Vám v tomto pomoci?
Zdravím. Opravdu vzpomínáte na chlapa, který Vás ponižoval, choval se k Vám vulgárně a kterého jste nezajímala, jen jste mu poskytovala sex? On se k Vám choval tak, jak jste mu to dovolila. Píšete, že máte přítele, soustřeďte svoji energii tedy na to, aby vám vztah fungoval a hoďte za hlavu myšlenky na někoho, komu jste sloužila jen v posteli. Chybí Vám jeho ponižování, potřebujete k životu chlapa, který se k Vám chová jako k onuci? Pro kterého nic neznamenáte? Kterému stačí jen to, abyste mu poskytovala sex? Opravdu k životu potřebujete hnusné chování? Jak si potom můžete vážit sama sebe? Zapracujte na svém sebevědomí a sebeúctě!
Berte to s rozumem. Navštivte psychologa a proberte to s ním. Takový podobný typ jsem měla a rychle jsem z toho vztahu vycouvala. Ale kolena se mi z něj nepodlamovala ani se mi fyzicky moc nelíbil. Ale něco na něm bylo, jinak bych s ním nic neměla. Byl takový drzý, bez zábran, můj opak a protiklady se přitahují. On po mě pak chtěl, abych mu dohodila kamarádky. Ale přitom sám by mi kamaráda nedohodil.
On mě neponižoval, když jsme spolu byli, ale pak po SMS. Nelíbilo se mi to. V posteli to s ním ale bylo dobrý. Dokonce byl nejlepší ze všech, který jsem měla.
Možná Vás někdo v rodině furt ponižoval a péroval a jste tím nějak poznamenaná.
Zjevně vás nezajímal a nepřitahoval ON jako osobnost, jako skvělý člověk, ale jenom jeho sex. Já vím, že budete špatně zapomínat, ale sama rozhodnete: buď je póvl ON, nebo jste póvl VY. Na sex určitě někoho kvalitního časem najdete, kvalitního ČLOVĚKA určitě taky. No, a jak se chcete nechat dál ponižovat od ubožáka, který vás nikdy neměl rád a který by si vás nikdy nevážit, který vás má jenom jako předmět k použití a vy to trpíte, a kterého se zdráháte kopnout do ř..., tak vám to patří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.