Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapomenout na zlého milence

Od: bianka odpovědí: 19 změna:
Dobrý večer. Jak si pomoct, jak zapomenout na milence, pro kterého jsem nebyla nikdy víc než žena, která je nejlepší v sexu. "Dokonalá děvka". Ponižování slovní i sexuální, před kamarády o mě mluvil jako o sexuální maniačce, kurvě, že jsem tupá a že se mi ozývá jen v krizové situaci apod. Mě říkal ale moje děvka, moje mrcha apod. Ostatní ženy na fotkách "lajkoval", mě nikdy, na narozeniny atd nepopřál, ostatním ano. Mluvil i semnou jak s povlem, ale mě to tak přitahovalo... Nezajímal se o mě, když jsem nemluvila o sexu, tak mě hned umlčel. Kolikrát jsem od něj odcházela s brekem, ukázal mi prostředník a zavřel zamnou dveře. I přesto jsem do něho byla blázen a dělala vše, abych mohla být v jeho přítomnosti čekala na zprávu. Je to přes rok, co jsme se naposled intimně viděli, ukončila jsem to já, protože jsem si našla fakt báječného přítele. Ale není den, kdy bych si na milence nevzpomněla, kdy bych nezatoužila po jeho "zájmu". Je to tím, že mě jako člověka odmítal, ze jsem pro něho byla nula? Proto nemůžu zapomenout? Je to raněné ego? Ponižoval mě všemi způsoby. Dokonce mému příteli poslal i pár pikantních fotek a zpráv, jakože si na mě má dát bacha, takže mě i zradil... Ale to už je dávno. Rok už nekomunikujeme. Velmi mi to užírá energii, trápim se. Chci ho nenávidět než tohle. Na sociálních sítích ho mám bloklého, nemáme se moc kde potkat. Přesto, když ho zahlédnu, tak se mi podlomí kolena. Nedávno mi v obchodě nabídl sex, odmitla jsem a skoro utekla domů. Byla jsem na sebe i pyšná, ale mělo to krátký účinek. Sejde z očí, sejde z mysli? Asi těžko... Proč toužím po někom takovém. Nechci. :(
Děkuji všem, kteří si to přečetli a popřípadě odpověděli.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

6x

To máte nějaké sebemrskačské sklony. To jeho trýznění a ponižování Vás paradoxně přitahuje. Jedině zmizet z jeho dosahu, protože on tohle ví a hraje si s Vámi, jako kočka s myší.

bianka
hodnocení

Bohužel máte pravdu. A to je ono, ale jak se toho zbavit? To už je ten můj problém. A není to tak, že bych si to sama vyvolávala. Vždy, když si na něj vzpomenu hned myslím na něco jiného. Nedovolují myšlenky na něj a stejně přijdou.

pavelpavel*
hodnocení

5x

Chce to více úcty k sobě sama. To ty vytváříš svojí osobnost.

hodnocení

1x

Jedině časem...

Nepotkávat, ignorovat, vyhýbat se. Možná bude lepší se i odstěhovat jinam.

bianka
hodnocení

V to doufam, ze to jednou prijde samo. Ale za ten rok jsem ho potkala asi 4x, jednou jsme spolu mluvili, viz výše. Nejsem nějaká mladá holka. Máme 2 děti, byt. To opravdu nejde, se odstěhovat.

Chápu, že to není jednoduché, ale jak se říká, všechno jde, když se opravdu chce.

Nebo si najděte partnera pro život, aby Vás před tím debilem chránil. Aha... vlastně Vy už ho máte. On není ochoten a schopen Vám v tomto pomoci?

bianka
hodnocení

To víte, že má. Pritel by ho nejraději zbil. Milenec se mu vyhýbá. Nemají se v lásce, dřív byli velcí přátelé... Ale, jak píší výše. Milenec mu schválně zaslal pikantnosti, že si na mě má dát pozor, že mu věrná nebudu a tak. Takže přítel teď samozřejmě na něj žárlí a já ho utvrzují v tom, že mě už nepritahuje. Takže vlastně lžu, ale nemohu mu přeci říct... "Hele, pořád na něj myslím a chci, aby mi ho narval do krku"...

nov
hodnocení

1x

Navštivte sexuologa. Pro začátek si přečtěte něco o submisivním a dominantním chování v partnerském vztahu.

bianka
hodnocení

Mezi námi žádný partnerský vztah nebyl. Čistě kdy, kde, v kolik... Nikdy se o mou osobu nezajímal, pouze sex.

hodnocení

1x

Zdravím. Opravdu vzpomínáte na chlapa, který Vás ponižoval, choval se k Vám vulgárně a kterého jste nezajímala, jen jste mu poskytovala sex? On se k Vám choval tak, jak jste mu to dovolila. Píšete, že máte přítele, soustřeďte svoji energii tedy na to, aby vám vztah fungoval a hoďte za hlavu myšlenky na někoho, komu jste sloužila jen v posteli. Chybí Vám jeho ponižování, potřebujete k životu chlapa, který se k Vám chová jako k onuci? Pro kterého nic neznamenáte? Kterému stačí jen to, abyste mu poskytovala sex? Opravdu k životu potřebujete hnusné chování? Jak si potom můžete vážit sama sebe? Zapracujte na svém sebevědomí a sebeúctě!

bianka
hodnocení

Děkuji moc za váš komentář. Je to nepochopitelné, vím.

kami*
hodnocení

0x
Poznala jsem trošku podobného exota. Chtěla jsem jen kámoše, choval se hrozně, přesto mne to spíše vzrušovalo. Zmoudřela jsem díky jeho výhružkám. Měla jsem ho ráda proto, že mne omylem vytáhl z mé osobní krize. Ale on by mne do jiné krize zase vecpal později.
Jeho osobnost do nového vztahu sice nedostanete, ale část sexuality ano. Zkusila bych svého klidného partnera provokovat tak, až tam postupně nastěhuju kus té divokosti, co jsem znala a chybí mi dnes. I pomocí svůdného oblečení nebo jemného přetahování, abych cítila mužnou sílu svého partnera. Z hříběte bych vytvořila hřebce a vola bych nechala odejít (i ze srdce). Klidně bych mu to při setkání řekla. A sebe bych tím posunula taky.
Smíte si s láskou vzpomenout na bývalého, a ocenit své zkušenosti, díky kterým máte to nej právě teď.
Mám pocit, jestli arogantní milenec nepřitahuje ženu, co takové chování zná z dětství a cítí se při něm vlastně bezpečně, to by třeba šlo nějak trošku právě vnést do sexuality dnes a přestane Vám chybět bývalý. Nevím.
bianka
hodnocení

Jenže já právě tento druh sexu mám i s partnerem, řekla bych, že i drsnější. Nemám si na co stěžovat. Chybí mi prostě on, i přesto, že mezi námi nic jiného, než sex nebylo. A to přísahám ani otázka, "Jak se máš?"... Čistě domluva kdy, kde. Nic víc. Proto se tak ťukám na čelo, jak mi může takový člověk chybět.
kami*
Hlava srdci nikdy moc nerozumí.
Může Vás ovlivnit i strach. Já mám třeba strach z rozchodů a odchodů. I když odejde kamarád, mám pocit, že se mi srdce trhá na kousky. Pak je člověk ochotný to špatné nevidět přes to dobré. Nechci, aby mi někdo odešel. Ale u některých lidí platí i přes tenhle strach, že když odejdou, nadělají mnohem méně škody, než kdyby zůstali. Docela dlouho mi pak trvá lidi, co odešli nechat odejít opravdu úplně. Citově se jich pustit, (trochu bez ohledu na jejich chování).
Nejspíše Vaše srdce vidí jen to krásné, i když mu to hlava tak poctivě rozmlouvá. Hlavně pořád věřte jen hlavě, to u hlupáků musíme dodržet.

hodnocení

0x

Berte to s rozumem. Navštivte psychologa a proberte to s ním. Takový podobný typ jsem měla a rychle jsem z toho vztahu vycouvala. Ale kolena se mi z něj nepodlamovala ani se mi fyzicky moc nelíbil. Ale něco na něm bylo, jinak bych s ním nic neměla. Byl takový drzý, bez zábran, můj opak a protiklady se přitahují. On po mě pak chtěl, abych mu dohodila kamarádky. Ale přitom sám by mi kamaráda nedohodil.

doplněno 01.09.19 11:49:

On mě neponižoval, když jsme spolu byli, ale pak po SMS. Nelíbilo se mi to. V posteli to s ním ale bylo dobrý. Dokonce byl nejlepší ze všech, který jsem měla.

doplněno 01.09.19 14:30:

Možná Vás někdo v rodině furt ponižoval a péroval a jste tím nějak poznamenaná.

sebod*
hodnocení

0x

tomuhle se říká masochismus...;)

bianka
hodnocení

Ze sexuálního hlediska mi tohle nevadí, já bych se bez toho v životě neobešla. Miluji, když mě muž v posteli bije, nutí mě dělat cokoliv. Ale já tohle mám i s nynějším partnerem, s tím, že si rozumíme i jako dva lidé... Proto se nechápu ještě víc.

hodnocení

0x

Zjevně vás nezajímal a nepřitahoval ON jako osobnost, jako skvělý člověk, ale jenom jeho sex. Já vím, že budete špatně zapomínat, ale sama rozhodnete: buď je póvl ON, nebo jste póvl VY. Na sex určitě někoho kvalitního časem najdete, kvalitního ČLOVĚKA určitě taky. No, a jak se chcete nechat dál ponižovat od ubožáka, který vás nikdy neměl rád a který by si vás nikdy nevážit, který vás má jenom jako předmět k použití a vy to trpíte, a kterého se zdráháte kopnout do ř..., tak vám to patří!

kami*
hodnocení

0x
To, že milujete bytí od partnera v sexu mění situaci. I když Vám to nepřijde běžné a okolí to třeba nechápe, pro vás může být urážka od partnera i mimo sex zajímavé afrodiziakum, co vás naladí na ponížení při sexu potom. Možná stačí aby si Váš partner na bývalého zahrál, a bude ještě lepší, jen zatím nechtěl přesáhnout Vaše hranice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]