Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dane - neplaceni pri studiu

Od: horskka odpovědí: 4 změna:

Dobry den, v jedne praci jsem si vydelala cca 1500. Nic jsem nedanila a vse si nechala, bylo to na euku ale smlouvu jsem mela. Jen jsem ji ztratila. Pani vedouci rikala ze je to u tak male castky v poradku.

Jen se trochu bojim.

Jinak obcas prodam nejake foceni nebo video, nekoho fotim apod za coz si na ucet rikam vzdy stejnou castku. Vydelala jsem si tak cca 5000. To take nedanim ale zadna smlouva nic... Jen mi obcas nekdo zasle penize. stale stejnou castku

Muzu z toho mit nejaky problem?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, můžete, jak se jmenujete a od kud jste?

ja66
hodnocení

Věra Láskorádová a jsem z Ostravy:)

Tak ta situace je samozrejme jen modelova castky vymyslene apod, ale zajima me, jak se to resi. Tak pokud vite, budu rada za neco konkretnejsiho bude to u maturity

dane
hodnocení

0x

1. Odpověď neznáme neboť nevíme jakou smlouvu jste měla.

2. Když něco opakovaně děláte za účelem zisku, musíte mít ŽO. Jinak vám hrozí pokuta do půl milionu. Také příklad.

etana*
hodnocení

0x

Nepravidelné drobné příjmy, klídek. Pište si své příjmy, na konci roku sečtěte, když to bude přes třicet tisíc, uděláte si daňové přiznání a zaplatíte daň. Živnostenský list mít na příležitostné činnosti typu fotka mít nemusíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]