Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ U AXA

Od: kexi odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám otázečku, chci zi zařídit životní pojištění, ale nevím u koho. Nabízí to hodně bank a pojištoven, ale podle čeho si vybrat?...Kamarád dělá makléře a podsouvá mi Axu. Je to dobrý nápad?...Jaká máte vy zkušennosti s Axou, pokud u ní máte životní pojištění?...Popřípadě kde jinde je výhodné si ho zřídit. Děkuji moc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arecibo*
hodnocení

0x

No, když dělá makléře, tak z toho má provize:)

Já mám u Kooperativy. Ale to, které umožňuje odečítat z daní při ročním zúčtování daně.

Pro lepší radu by to chtělo upřesnit, zda chcete i spořit, nebo jen si odkládat na horší časy atd.

kexi
hodnocení

Hlavně ukládat na horší časy, ale kdyby tam byl i dobrý úrok a něco se tam nespořilo, tak by to nebylo špatné. Ani by mi nevadilo, že bych na ty peníze nemohla nějaký ten rok šáhnout...

repak*

Podívejte se na fóra www.finexpert.cz , www.investujeme.cz , hledejte jiná pro spoření se IŽP ani KŽP moc nedoporučují. Nejvýhodnější jsou pro banky a dealery, kteří si hrdě říkají "finanční poradci".

Nebo si najděte finančního poradce, ale takového, který bude pracovat za provizi od Vás a ne od bank.

tomason*
hodnocení

0x

Na Vaši otázku ani nelze odpvědět proč chcete životní pojištění?Chcete být pojištěná,chcete někoho zajistit nebo vám de o zisk?Kolik vám je let,kdo je na vás závíslý.Životních pojištění je x druhů,píšete o kterém o investičním,důchodovém či kapitálovém?

hodnocení

0x

No, já asi řeknu kravinu, ale myslím, že místo křesťanského pozdravu je třeba pojišťováka srazit se schodů *sok*Všichni, koho znám a byli pojištění, tratili. :D Včetně mých dcer, které ukecala tchýně jedné z nich. Když potřebovaly peníze a pojistku zrušily, dostaly méně, než tam vložily. Smutný příběh. *klik* Chcete peníze pro někoho nebo pro sebe? Ten někdo se během let může stát nefajn. A vy si ty peníze už asi neužijete. Rubáš nemá kapsy. *sok* Nevím, kolik máte roků a kolik roků počítáte se šetřením. Ale třeba na stavebním spoření nebo důchodovém připojištění peníze přibývají mnohem rychleji, protože je tam státní příspěvek. *ua*Stát se může cokoliv a je potřeba se ke svým penězům, nejlépe beze ztráty, dostat co nejsnadněji. A to u pojišťovny nehrozí. U žádné a agenti žijí z provizí. Koukněte, jak obrovský kbelík medu sebou věčně táhají. *uspech*

repak*

Babkazov, *hej* za tu první větu. Ještě bych přidal "finančního poradce alias podomního prodejce životních pojištění a stavebích spoření". Jsou placeni z provizí od bank a nikoli od klientů a platí "Koho chleba jíš toho píseň zpívej."

kacen
hodnocení

0x

Dobrý den.

Chci jen upozornit na to, že Váš kamarád Vám podsouvá Axu z toho důvodu, že jako makléř má zrovna z Axy nejvyšší provizi. Také jsem makléřka a u lidí na kterých mi nezáleůží nabízím to u čeho nejvíce vydělám. Já bych Vám doporučila pojištění od České pojišťovny Dynamik, kde si můžete penízky libovolně ukládat do různých fondů ať Vám co nejlépe vydělávají. Pokud tedy uvažujete o té možnosti (co nejvíce naspořit). Pokud by jste chtěla být co nejlépe pojištěna úrazově doporučuji Flexi od spořitelny, ale tam zase nemůžete v průběhu pojištění penízky z´pojistky vybírat jako u Dynamik.

Źároveň chci říci těm, kteří nadávají na pojištovny: KDYŽ SI NEUMÍTE PŘEČÍST POJISTNÉ PODMÍNKY A NEVÍTE CO VE SKUTEČNOSTI PODEPISUJETE A ANI NETUŠÍTE CO POJIŠTĚNÍ ZAHRNUJE, PAK VÁM OPRAVDU NEZBÝVÁ NIC JINÉHO NEŽ NA POJIŠŤOVNY NADÁVAT.

tomason*

*modla*No vidíte a když se na to podívám já jako bývalí pojišťovací manažer ,nebo co sem to byl .Jo vedoucí pojišťovací poradce *smich*Pak sem pracoval va vedlejšák u KZ Finance,tak říkám žádnej Dynamik ani Flexi ani jiné investiční slátaniny,stejně vám tu provizi vyplatí a druhý to roky platí na své smlouvě.Může jít rovnou do banky a tam to dát do vhodného fondu,protože se bavíme zřejmě o investici a ne zajištění,nebo přes nezávislého investičního poradce vybrat svůj investiční profil a vhodně zvolit fondy dle roků a rizika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]