Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s vlasy

Od: marek877 odpovědí: 7 změna:

Poradíte mi prosím? Poslední dobou cca 9 měsíců mně děsně začaly řídnout vlasy, navíc mám hodně lupů, kterými jsem nikdy dřívě netrpěl, ale nevypadá to na nějakou nemoc (např. lupénku atd., protože pokožku jinak kromě těch lupů nemám nijak podrážděnou ani zarudlou) Vyzkoušel jsem všechny možné šampony, přípravky, ale nic nepomáhá. Jsem muž, je mi přes třicet let. Dědičné to snad nebude, otec ve svých 65 letech má pořád vlasy dobré. Minulý rok na podzim to pomalinku začalo a nemůžu se řídnutí a lupů zbavit. Máte někdo podobnou zkušenost a jestli ano, napíšete mi prosím, co vám pomohlo? Děkuji moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A ,proč nezajdete na kožní, jsou šampony na předpis i léky.

hodnocení

0x

Může to být dědičné. Všude samé reklamy, ale nic na to nefunguje, to by nebyl nikdo bez vlasů. Jen tahají peníze.

marek877
hodnocení

Myslím, že dědičné to nebude. Všichni mužští jak z otcovy, tak matčiny strany měli docela pěkné vlasy i ve stáří.

liska5
hodnocení

0x

Kvalita vlasů, i to padání, odráží vaši výživu. I psychika nám ubírá minerály. Je potřeba mít dostatek hořčíku a zinku. Jindy je příčinou padání vlasů nedostatek železa nebo křemíku.

Zvažte, jak se stravujete. Kupte si hořčík, B komplex. Ve zdravé výživě melasu, co má hodně přírodního Fe. Takový pendrekový sirup, lžíci denně, a přesličkový čaj /Si/. Železa mají obecně málo lidé, co konzumují hodně mléka a mléčných výrobků. Minerálů obecně málo velcí konzumenti cukru, masa a uzenin, bílé mouky a alkoholu.

Pak jsou tu různé infekce, plísně a prašiviny.. Vy se domníváte, že to asi ne. Pak na padání vlasů u chlapů má vliv testosteron. Ten věk by odpovídal. Vzácně příčina bývá autoimunní. Že imunita se obrátí proti vlastním buňkám vlasových cibulek.

dolga*
hodnocení

0x

Zachrání Vás octová voda.
Takže, pokud budete si mýt hlavu každý den při sprchování kvalitním šamponem, ne mýdlem, pořádně si ji pak prolejete na závěr teplou vodou a uplně na konec polijete octovou vodou, též teplou, tak do půl roku na tom budete skvěle ! Vím, o čem mluvím.
Poradila jsem to mnoha lidem, co byli dlouho ve špitále a začali mít problém s plísněmi na kůži ve vlasech. Tenhle postup jim zachránil vlasy. Onemocněla pokožka hlavy a tímto ji vyléčili.

72mona3*

Definujete octovou vodu. M.

kami*
Taky prosím o upřesnění ředění octu s vodou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]