Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vypořádat s nervozitou?

Od: jkal1 odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Udělal jsem někomu něco co jsem neměl ( nejedná se o žádnou škodu na majetku a ani ublížení na zdraví). Teď vím že jsem udělal špatnou věc jenže už se to řeší a já jsem říkal že jsem to nebyl. Nemůžu to někomu říct protože lidi co mi věří by jsem zklamal a udělal by jsem sobě i jim problémy. Takže vím něco co ostatní neví jen mám strašně špatný pocit. Člověk kterému jsem to udělal si myslí že jsem to byl já takže se teď s ním nechci potkávat apod. Co mám dělat aby jsem se zbavil toho špatného pocitu a narvozity?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Zdravím. Přiznat se, vysvětlit si to, omluvit se. Pokud Vás hryže svědomí, je to na Vás. Chybovat můžeme každý..

Kapičko, víte co je "špatné svědomí"? To je ten tichý hlásek, který šeptá: "Někdo to viděl." *alene*

jardaa*
hodnocení

1x

Odpustit si

pavelpavel*
hodnocení

1x

Na cizí manželku se nesahá (tipuji) a stejně to ten člověk pozná i kdyby to bylo cokoliv jiného. Sám jsi to udělal - sám si poradíš.

iz*
hodnocení

0x

@KapkaNadeje má pravdu. Přiznejte se a omluvte.

liska5
hodnocení

0x

Překonat se a omluvit se. Nasypete si popel na hlavu, ale uleví se Vám. Pak se ani dotyčnému nebudete vyhýbat, naopak se budete zdravit.

A příště pište čárky, ať je jasné, co chcete říct.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]