Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předepíše mi lékař tyto léky?

Od: mladykurak odpovědí: 4 změna:
Dobrý den
Je mi 17 a cca od 14 kouřím a absolutně se mi nedaří s tím seknout, alespoň jsem to hodně omezil ale chci přestat totálně.
Abst. přiznaky mám hodně silný. Motá se mi hlava a celý se ošívam a někdy se přidá i nevolnost. Slyšel jsem o léků Champix ale nevím jestli mi ho lékař napíše. Co myslíte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Přiznej, že jsi srab a máš slabou vůli. Já jsem po 16 letech kouření díky silné vůli přestal ze dne na den a už 26 let nekouřím. A to jsem předtím kouřil 20-30 denně.

hodnocení

2x

Můj známý-silný kuřák žvýkal žvýkačky Nicorete a vyžvýkal jich cca za 5000,- ale již 15 let nekouří.Někdo má silnou vůli a přestane ze dne na den,někdo potřebuje,,berličku,,ale tak nebo tak ,,Moderní je Nekouřit,,!;)

iz*
hodnocení

0x

Vašeho lékaře neznáme, takže se budete muset zeptat přímo jeho. Lék Champix není hrazen zdravotní pojišťovnou > pokud Vám jej lékař předepíše, budete jej muset hradit v plné ceně. V případě, že budete odvykat pod dohledem odborného lékaře, můžete v po úspěšném skončení léčby získat od VZP příspěvek. Nevím, jestli i od jiných zdravotních pojišťoven.

hodnocení

0x

Proč hned lék na předpis? Existuje spousta volně prodejných přípravků - náplasti, ústní spreje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]