Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,taky bych potřebovala poradit i když se budete smát...chjo.Jsem sama čtrnáct let,,po rozvodu mi zůstaly čtyři děti,měla jsem plno starostí a navíc jsem bydlela v takové vesničce,,nikde nic.Teď už mám dvě z domu a další dvě dospívají,,vloni mi bylo čtyřicet a já mám sny...sny,jak se miluji s mužem.Je to hrozné,ale je to tak,ničí mě to a nevím jak si nějakého najít.
Mám postavu po tátovi a nebyl to žádný drobeček,,nejsem hezká,,jinak jsem úplně normálníJenže není nikdo,kdo by mě chtěl poznat jaká jsem uvnitř.Navíc se děsně stydím,byla jsem vdaná jen šest let a od té doby jsem se před žádným mužem nesvlékla,,,co mám dělat?Poraďte mi prosím.
Zkoušela jsem to,,po internetu,,měla jsem i jednu schůzku v kavárně,,už se neozval,vypili jsme jen kávu.
Ale žádný strach, ten správný chlapík pro vás se také najde. Asi to nebylo lehké, zůstat po rozvodu se čtyřmi dětmi. Možná vás to trochu utahalo, nebyl čas na nějakou parádu a neměla jste čas ani na sebe. Trošku jste zanedbala péči o vlastní vzhled, určitě v tom hrály roli i peníze. A také zklamání z partnera. A nyní se situace trochu změnila, děcka se osamostatňují a konečně začínáte myslet na sebe. A to je ve vašem věku dobře. Nikdo se vám smát nebude.
Já jsem měla sousedku, která si toto také najednou uvědomila a začala na sobě pracovat. Nejprve nasadila celkem přísnou dietu, vždycky se mi chlubila se svými mizejícími kily (trošku mne tím štvala - já tu pevnou vůli neměla:D). Začala chodit na kosmetiku, nechala si udělat nový přeliv a úspěch se dostavil. Je pravda, že první tři nebo čtyři krátkodobé vztahy nedopadly nejlépe. Ale nepolevila, vrhla se na seznamku přes mobil. Nevím, jak to přesně funguje, spolu jsme probíraly pouze "úlovky".
Je pravda, že asi až dvacátý kontakt byl ten pravý. Našla bezvadného muže, asi po dvou letech dokonce se vzali. A jako se to říká v pohádce - žijí spolu dodnes - tedy žádný dlouhý věk, ale tři roky už to jsou. Takže moje rada zní - každý má něco krásného v sobě, co může druhého zaujmout. Nemusí to být pouze krása fyzická, ale i té se dá hodně pomoci. Chce to jenom víc sebevědomí a to věřím, že získáte - jak už psali přede mnou - tím, že pro to něco uděláte. Určitě vás v tom popoženou ty vaše erotické sny.
Hodně štěstí - někde na vás - někdo určitě podle vašich představ - čeká!
Jsem moc ráda,že to není nikomu k smíchu,,trochu jsem se bála.Musím říct,že je tu tolik optimismu,že začínám věřit,že někoho opravdu najdu.Vy jste to Lidko popsala úplně přesně,,navíc tím,jak jsem byla jen s dětma,,nějak mi vázne komunikace s cizími lidmi.To začnu koktat a červenat se a je po mluvení.Přestěhovala jsem se do města před pěti lety a dost dlouho mi trvalo,než jsem se přestala cítit nesvá mezi tolika lidmi.
Chtěla bych všem poděkovat,,moc jste mi pomohli,,a těším se jestli se mi podaří někoho najít.Udělám pro to všechno.
Pokud jsou děti už dospělí a vaše finanční situace není zrovna zoufalá, pak bych vám navrhl začít třeba manikůrou pedikůrou masážema a s tím jak se napravuje ženskejm ksichtíček.. Budete se cítit skvěla a trošku vám naroste sebevědomí. Pak začněte chodit mezi lidi. Najděte si nějaký zájmový klub nebo útvar. Moje kamarádka začala chodit do Jazz klubu. Sama. Taky po rozvodu. Chodila tam poslouchat hudbu a nakonec se tam seznámila s pánem který má stejný sklony jako ona a dne s jsou spolu a spokojený
Taky si to myslím. Začala bych u sebe. Seznamka, neseznamka. Pokud chcete, aby vás muž chtěl poznat uvnitř, musíte ho nejprve něčím zaujmout. A toho se dá dosáhnout jedině tak, že se budete cítit dobře Vy sama. No a já se osobně cítím jako ženská dobře, když můžu dělat věci, které mě baví, jsem pro něco zaujatá, trochu se vylepším.. Zaujmete ne krásným vzhledem, ale vnitřním fluidem, které z Vás bude cítit, když se Vy sama budete cítit dobře. Přeji mnoho štěstí! Ať najdete!
Já se cítím jinak fajn,ráda se směju,,ale nikam nechodím,,jen třeba do knihovny,,ve větší společnosti se cítim docela trapně.V práci mi trvalo skoro dva roky,než jsem s někým mluvila.A děkuji Vám,,snad se to podaří.
Je pravda,že se nemaluji a nic takového,,ani to neumím,ale pořídila jsem si psa,,chodím s ním na cvičák.
Třeba to tady může nějaký muž číst, dejte fotku, kontakt, mohlo by to vyjít. Na seznamky třeba nechodí ti praví. Tady jsou super chlapi, co mi vždy pomohli, poradili, jistě jsou všeci fajn!
Jo, a pejsek je super způsob, jak se seznámit. Doporučuji vyhledat třeba nějaký turistický psí spolek, nebo partu lidí, co podnikají se psy výlety a přibírají k sobě nové lidi. Nebo na tom cvičáku se k někomu připojit.
ahoj
rikate ze nejste hezka ... co si pod tim mam predstavit? jako ze mate obrovsky nos podobany oblicej s velikou bradavici jako paroubek a nebo proste jenom nemate upravene vlasy a treba i oboci? dejme tomu ze jste uuuuplne normalni prumer to by pak treba stacilo zajit k dobremu kadernikovi ktery Vas oblicej ozivi novym strihem a novou barvou! zajdete ke kosmeticce na upraveni oboci pokud je to treba ,kupte si par novych veci na sebe to Vam zvedne sebevedomi . pokud mate problematickou postavu co se tyka vahy tak zkuste zmenit jidelnicek. pejska uz mate takze pohyb diky tomu mate taktez a treba az se trosicku obnovite a pujdete s pejskem ven se k vam prida neznamy pejskar a ... kdo vi
) Aby bylo jasno nechci tu tvrdit ze jedine v hezkych satech a dokonalem ucesu si nekoho najdete to VUBEC NE , ale bohuzel vzhled je to prvni cim zaujmete nebo ne . Pak az si vas nekdo vsimne a zacne s vama mluvit , tak pozna i jaka jste uvnitr (samozrejme ne hned) a treba z toho neco bude... Treba kolem toho sveho vyvoleneho chodite delsi dobu ale on si vas proste jeste nevsim ... nekdy staci opravdu malo k tomu aby se stala velika vec!
drzim palce
ari
Velký nos nemám,ani bradavici :D jen jsem silná,,sice jsem za poslední rok už zhubla skoro patnáct kilo,ale pořád mám přes sto,,navíc nehubnu v obličeji,,nevím jak to.Ale minulý měsíc jsem se konečně rozhoupala a nechala si udělat melír.A s tou postavou,,no,,jsem taková mohutná,,teď co jsem zhubla už nemám tak velké břicho,ale i tak,,hotový sloup s tlustým obličejem :D:D
Zkusím to oblečení,,chodím pořád v tom samém,,a tmavém.Moc Vám děkuji za radu.Snad to vyjde.
Chjo nevzdychej jedna moje mimochodem moc dobrá kamarádka taky není zrovna drobeček, ale má kupu starosti s dětmi byla s nimi dlouho sama. A pak jedna náhodná návštěva v nemocnici rozhodla o jejím dalším životě a má doma již 3 roky partnera. Vzpomínám kdy poplakávala po nevěře a najednou tento člověk mavnutím proutku vykouzlil úsměv na její tvářičce. Dodnes slyším její komentář: ,,Trošku ho vykrmíme a bude to dobré.,, Už z těch slov bylo znát její humor on ten človíček byl žďabík rachytické konstrukce.Nyní se stal v okolí vyhledávaným odborníkem na práce všeho druhu takže hapyend. A pokud myslíš, že přibral tak ani náhodou a kamarádku nosí na rukou.
ja znam spoustu silnejsich zen a vsechny jsou velice zajimave a dokonce jsem velice casto prekvapena jake partnery maji ) (velice pohledne muze ) takze to ze jste silnejsi opravdu neni problem kazdy muz neni na vychrtle barbiny
musim ale rict ze jsou to zeny velice sebevedome a vazi si samy sebe a staraji se o sebe . je to na nich videt a pak ac nemaji dokonalou postavu tak pusobi velice pritazlive!
jak jsem jiz rikala investice do dobreho kadernika(neni kadernik jako kadernik hihihi) a obnoveny satnik udela hodne a az sama sebe shledate KRASNOU tak verte tomu ZE VAS TAK BUDOU BRAT I OSTATNI! to jak sama sebe vnimate vas vnima i vase okoli . proto musite byt v prvni rade spokojena sama se sebou . pak se na vas lidi budou lepit hihii hlavne ti panove
vy to zvladnete ... hezky vikend
Dobrý večer. Už jsem několikrát ženám jako žena řekla, že žádná není nehezká. Možná Vám skutečně chybí sebevědomí. To je dost důležité. Psychologové trdí jak začít něco nového je udělat několik prvních kroků. Zajít ke kadeřnici a říct, že chcete úplně jiný účas a třeba i barvu. Zajděte si prodejny kosmetiky, nechte si poradit odstín "mejkapu", kupte si krém na pleť - nemusíte zrovna drahý. Podle očí Vám poradí oční stíny (jemné), kupte řasenku a černou tužku. Toť vše. Zkuste se k novému účesu nalíčit, hoďte na sebe oblečení, ve kterém se cítíte dobře nebo si něco nového kupte. Potom se na sebe podívejte a budete spokojená. Zkuste znovu a znovu seznamku lidé, seznámit se apod. Zkoušejte. Víte, kolik existuje opuštěných mužů, kteří si říkají to samé? Jste třeba Vy i on sami a ani o tom nevíte. Prostě - zkoušet štěstí a nevzdávat to. Při schůzce musíte působit klidně a sebedomě a použít svoji ženskost. Hlavně neříkat, jak jste sama - prostě nenaříkat. Muž musí o Vás zabojovat a Vy mu jen dáte možnost. Dejte možnost své fantazii a ženské taktice, avšak nezkoušejte roli někoho jiného.
doplněno 05.03.10 20:19:Zkuste i toto : olx.cz/...
Možná větší výhodu budete mít, když si inzerát dáte same než odpovídat. Hodně štěstí
Vypadá to tak jednoduše,,až se mi chce jásat,že to zvládnu,,ale tenkrát když jsem měla tu schůzku v té kavárně,byla jsem rozklepaná nervozitou,,a neříkala jsem skoro nic,pořád se mi jen v hlavě přemílalo,že tu kávu musím pít pomalu,protože netuším co dělat po tom.Nakonec panika byla zbytečná,on šel na vlak a já domů.
Za ten odkaz děkuji,,dám si tam inzerát,,ale nabídky okouknu,,,co kdyby náhodou.
Právě jsem si vzpoměla na jednu knihu autorka měla velmi netradiční jméno název byl Odvahu snít alespoň myslím / případně žít/ je to již dlouho co jsem ji držela v rukou. Autorka tam v jednom příspěvku barvitě popisovala jak její bratr měl za lubem vstoupit do jakéhosi studia za nějakou hvězdou. Ona se jej dotazovala jak se tam dostane a o čem bude hovořit. On jí odpověděl, až budu na místě tak se uvidí... Dovnitř se dostal vše dopadlo ok a na konec se živí jako speaker v rádiu. V té knize jsou prezentovány všechny archetypy je to celkem zábavné. Když si člověk uvědomí třeba filmy a seriály a jednotlivé zastoupení povahových rysů.
Kavárnu pusť z hlavy, už je to pryč. Třeba neměl rád kávu nebo mu nechutnala ok.
doplněno 05.03.10 21:25:Ještě, že nebyla stávka v dopravě.
Navíc máte trhače tak co.
Našla jsem tu knihu měla jsem ji tehdy doma již dlouho povalovat a pak ksem onemocněla a ona se šikla zde je. Třeba by se někde dala sehnat Aukro a podobné stránky. Vím,že sutorka vydala více titulů bohužel mě se nepoštěstilo. Válela se mi asi rok doma v té době jsem se zabývala školní četbou.
Autor: Florence Littauer Stran: 309 Vydal: Medium Rok: 1997 Překlad: 001029 ISBN: 80-86095-05-3 Sleva: 7 % Cena po slevě: 126,- Kč Běžná cena: 135,- Kč Zboží není skladem a nelze objednat. Přejete-li si být informováni, až bude skladem, potvrďte rezervaci. Předběžná rezervace | Popis: Další skvělá kniha významné motivátorky dodává odvahu snít a ukazuje, jakým způsobem ji naplnit. S opravdu živým humorem a hlubokým porozuměním - a navíc s množstvím inspirujících příběhů o úspěšných lidech - autorka ukazuje, jak se může váš život změnit, když se odvážíte snít a svůj sen uskutečníte. |
To se vážně nedalo
Florence Littauerová - Citáty
Na ty inzeráty to chce trpělivost, vyjde tak 1 z 10 - vlastní zkušenost . Zkuste www.rande.cz .
Začni tím, že si tady změníš nick. Jakýpak chjo!. To není ale vůbec ani trošku optimistický . A pak nakoukni do seznamek na netu. Pořádají různé akce. A až někam pojedeš, tak jeď s tím, že se jedeš zasmát, pobavit. Ne že tam MUSÍŠ někoho ulovit. Opravdu se tam schází kolikrát fajn parta. Víš, já zastávám ten názor, že je lepší mít deset dobrých kamarádů, než jednoho špatného milence
. A hlavně se nestyď. Každý tam jel někdy poprvé. A že Ti trvá, než s někým začneš mluvit? Třeba když pak konečně něco řekneš, tak to má nějaký smysl a není to bezduchý tlachání
. A že Ti je UŽ čtyřicet? Možná máš za sebou první půlku svého života. Slyšíš to?!?!? TEPRVE PULKU!
Děti dospělé, Ty jsi velice samostatná, otlučená životem... Není to to pravé nastartování na další běh?
Víš, já toho mám za sebou taky hodně moc špatnýho. Kolikrát jsem pozorovala lidi na ulici a říkala si, proč zrovna JÁ jsem tak nešťastná. Ti lidé mě míjeli a já si myslela, že je nic netrápí. Ale pak jsem zjistila, že ten je hodně moc nemocný, tamtomu zemřelo dítě. A já najednou byla ráda, že všichni moji blízcí jsou zdraví. Povím Ti takový příběh. Jeden malý chlapec byl velice nešťastný, že nemá boty... Do té doby, než potkal jiného kluka, který neměl nohy...
Netrap se tím, že máš kila navíc, že nevypadáš jako princezna. Vyraž ven a dostaň každého na to, že jsi fajn ženská, se kterou se dá bavit, která neskuhrá, umí pomoci jiným. Vždyť oni ti chlapi taky někteří nevypadají jako manekýni, A nakonec co s takovým... Ten by s Tebou na cvičák se psem nešel
. Měj se fajn a koukej se nám sem občas ozvat.
Ahojky. Já jsem zůstala po rozvodu sama sedm let. Sice se občas někdo objevil, ale nebylo to ono. A já tak moc a moc hledala toho pravýho. I na těch seznamkách... Už jsem se začala smiřovat s tím, že toho PRAVÝHO nenajdu. Jednou mi na silnici vypovědělo auto službu a já si stopla jakéhosi pána. Ten mě vzal sebou do města, kam jsem měla namířeno. Cestou jsme si jen tak povídali, já jsem zjistila, že dělá práci, která by zajímala mého kamaráda, tak jsem si vzala na něho kontakt. V cíli cesty jsem vystoupila a konec... S tím člověkem se mi dobře povídalo, ale nic víc.
. Svému kamarádovi jsem dala kontakt na tohoto pána... a k mému překvapení mi zanedlouho ten můj záchrance napsal na můj mail, který dostal od mýho kamaráda. Pozval mě na skleničku
. A měli jsme o čem mluvit ten večer, další den zase a zase :D a já jsem zjistila, že je to ten nejlepší chlap na světě
. Dnes spolu bydlíme už skoro rok a já děkuju osudu, že mi tenkrát to auto vypovědělo službu. No. a já taky nejsem žádná miss, mám metrák (
), je mi padesát, v péči mám pětiletou holčičku. Takže neklesej na mysli. Chovej se přirozeně, vyzdvihni to, co je na Tobě hezké. Vždycky se něco najde. BuĎ pohodářka, usmívej se... Nikdy nevíš, kde na toho svého narazíš. Přeji Ti hodně štěstí a bezvadnýho přítele
Jste moc prima,,já vidím před sebou tu svou čtyřicítku a myslím si,že už je na všechno pozdě,,,tedy než jsem napsala sem,,to mi moc pomohlo,,hned je mi líp,ani jsem netušila,kolik žen mělo taky takový problém.
Chjo, někdo začne studovat má konečně čas na sebe. Vůbec 40 neřeš někdo rodí i po 40. Viz Bára Basiková Prostě začni myslet trošku na sebe.Ta moje kamarádka studuje nyní znakovou školu má neslyšící děcko, takže svým způsobem byla k tomu dotlačena. Děsně ji to naplňuje on ji dříve ten její rošťák dost zlobil, ale domluv se s ním, když ti nerozumí. Když ji vidím znakovat musím uznat ani v Rudolfinu takový koncert nesvedou, je to nyní o 100pro lepší. Navíc se i příchodem partnera do rodiny velmi zklidnil a naopak se u něj projevila manuelní zručnost.
Možná ti scházelo rodinné zázemí a nyní tyto pocity vykypěly napovrch. Ale zmáknout čtyři děti to je přece taky na metál né?
Já věřím , že někoho šikovného určitě potkáš a dost možná to nebude dlouho trvat. Držím prstíky.
A nezapomeň většinou rozhodují zcela nečekané náhody. tak na ně buď připravena.
Nejspíš je to pravda,ale tím,že mě nikdy žádný muž ani neoslovil,tak mi to nepřišlo.Bydlela jsem na samotě,,Teď co bydlím tady ve městě tak se cítím sama,,jak mě to všechno opouští,,syn zedničí po světě a dcera se vloni odstěhovala a bydlí s přítelem.A jestli je to na metál tak to nevím,,prostě to tak bylo.Byla bych spokojená,,i kdybych měla jen přítele nějak na dálku,,nemusel by tu bydlet,,jen už ten pocit,že někoho člověk má a sem tam se sejít by byl dobrý.
Specifikovat město by nešlo? I sem čas od času zabrousí sólokapři. Já mám taky pár přátel bez dětí co někde trajdaj, hrajou na bicí vydávají knihu...A přitom by docela rádi nebyli sami.
doplněno 05.03.10 20:17:Tak mi napadá, že o změnu lze možná požádat na stránkách zena in.cz. Zkuste mrknout ,je třeba si to užít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.