Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám milence a nevím zda ve vztahu pokračovat

Od: evule* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den všem, potřebuji prosím nestrannou radu.Na popud manžela jsem si před lety našla milence (má takovou sexuální úchylku) Původně ty mělo být jen o sexu a nic víc, ale s milencem jsme již několik let a vznikly oboustranné city -miluji dva muže i když každého jinak. Doposud vše fungovalo, nic jsme si neslibovali, nějaký společný život atd.jen je nám prostě spolu moc fajn. Můj muž o tom ví, milencova žena samozřejmě ne. Nyní začal milenec nejspíš porovnávat a doma velká krize ve vztahu - je pravda, že problémy měli asi i přede mnou. Přemýšlí nad odchodem, možná hledá i sám sebe...Já o žádném odchodu od rodiny neuvažuji..jen si říkám, jestli není lepší v tomto momentě milenecký vztah ukončit. Nevím jestli by na vše neměl mít čistou hlavu. Ano chyběl by mi a moc, ale pokud by to pro něj bylo jednodušší, tak se ho vzdám. Na druhou stranu si říkám, jestli zrovna ted mě nepotřebuje nejvíc a přišel by o něco na co se alespon trochu těší...Mám ho ráda a nechci mu ještě přitížit. Děkuji za každý názor :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Měli ste veselou trojku a ta fungovala na náký domluvě
Dokud vše fungovalo tak nebyl problém
Problém vznik u milence asi by chtěl víc než ste ochotna mu dovolit
A co ted stim
Jak ste velmi dobře podotkla rozbíjet si rodinu je nesmysl
Něco ste léta společně budovaly a funguje to tak proč to ničit *palec*
Milenci dát jasně najevo že věci zústanou jen v přátelsko sexuální rovině a jestli stim nesouhlasí či se bude pokoušet o víc tak se snim okamžitě rozejdete
Berte to tak že si to pokazil on sám a je to jeho boj kterej by si u sebe doma měl vyřešit sám a né do toho tahat ještě vás
evule*
hodnocení

Děkuji za názor :) máte pravdu, je to jeho boj, ale trápí to i mě. Je to člověk na kterém mi opravdu hodně záleží...ale domluva na začátku byla jiná, jak píšete... Musí si to urovnat sam

hodnocení

0x

Dobrý den. Vy o odchodu od rodiny neuvažujete, Váš milenec v tom nemá jasno. Já bych se asi stáhla a nechala ho, ať si sám ujasní, co vlastně chce. Pokud vám to vyhovovalo všem, bylo to jiné. Teď Váš přítel už spokojený se současným stavem není, takže je pravděpodobné, že odejde od ženy, nebude již stát o vdanou milenku a bude hledat ženu pro další život. Ať si o svém dalším životě rozhodne sám, bez Vás. Potřebuje být sám a ujasnit si spoustu věcí, tedy mu to dopřejte. Názory na toto ale mohou být zcela jistě různé..

culdabulda1*
hodnocení

0x

někdy to vyjde, jindy ne - pokud není váš vztah jenom povrchní "zamilovanost" , tak to vyjít může, zvláště, když je dnešní společnost tak promiskuitní, jak je. Já jsem měla podobný problém, ale s tím partnerem - tehdy ženatým - žijeme už 30 let a pořád spokojeně - takže to někdy vyjít může :)

doplněno 30.08.19 13:12:

ale nebylo to lehký a trvalo to přes 10 let - žádná "sranda" ! - a zvláště, pokud chcete "rodinu" - to já jsem nechtěla.

jofa*
hodnocení

0x

Je to klasický manželský trojúhelník, který si musíte vyřešit mezi sebou a jen těžko nezasvěcený do detailů vám dobře poradí. Navštívit manželskou poradnu a tam se svěřit s následnou radou co s tím.

hodnocení

0x

Když to nevíte Vy, kdo to má vědět? To si rozmyslete. Já bych ale dva vztahy nedávala.

doplněno 30.08.19 14:12: Manžel je kandaulista, ne?
doplněno 30.08.19 15:37: Já potkala v seznamce 2 kandaulisty nedávno v seznamce. Během 1 měsíce. Do té doby žádného. Ale to se mi nelíbí, tato úchylka.
evule*
hodnocení

Ano manžel je kandaulista :) a máte pravdu, ne vždy je snadné balancovat mezi dvěma muži, zvlášť když vám na obou opravdu záleží..
evule*
Není to pro každého a vždy je to trochu tanec na tenkém ledu, ale pokud se dodržují pravidla, nikdo nikomu neublizuje, je to fajn. Musí s tím ovšem obě strany souhlasit a cítit se v těchto rolích dobře. Jinak to smysl nemá

Máte aspoň ty dva pravé. Lepší mít dva než žádného. A to vám řekl manžel už na začátku vztahu, že má tu úchylku?

no
hodnocení

0x

Co na to říká váš manžel? Vzdáte se stávajícího milence a kvůli manželově úchylce budete hledat jiného?

evule*
Manžel říká ať jsem trpelivejsi a dám milenci čas si to srovnat :) ví, že se špatně hledá někdo jiný a mě opravdu současný milenec vyhovuje ve všem :) takte uvidíme jak se situsce vyvine...

hodnocení

0x
A k vam do domacnosti ho pribrat nastalo nemuzete?
evule*
Nemyslím si, že by to byl dobrý nápad... Jsou tu děti!
kami*
Dětem by nejspíše Váš nevlastní bratr, co má dluh a nemá kam jít, nevadil. Nesměl by nikdy žárlit na manžela a muselo by mu sedět Vaše jídlo. Takové vztahy existují. Vybudovala bych v ložnici posuvnou příčku a na noc možná zamykala ložnici, aby děti věděly, že strejda má svůj pokoj díky příčce, ale aby jim nedošlo, že příčka se nepoužívá. Babi bych poprosila, že otázky dětí zodpovím jen já a třeba že jde o příbuzného manžela, ale kvůli lidem to říkáte vhodněji. V domě by se to skrylo ještě snadněji. To jde vymyslet. Nemusí to vadit ani dětem. Když by to sedělo vám třem.
Omlouvám se za konkrétní rozepsání se o tématu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]