Je mě 17 let a studuji střední školu,na vánočním večírku jse jedna profesorka opila a skončily jsme v posteli u ní doma (manžel byl na noční směně),bral jsem to jako úlet a nějak to neřešil,ale ona v tom chce pokračovat a já nechci.Celý problém tkví v tom ,že od té doby mám v češtině hotové peklo a moje známka šla o dva stupně dolů ze 2 na 4 ,jak tohle mám řešit.
je jí 41 let ,jako mám jít do ní a mít s ní milenecký poměr ,tohle si nedovedu představit ani ve snu,jinak znalosti mám celkem slušné,ale jsem zkoušen z látky 1 a 2 ročníku a tady nemám šanci se vše naučit i kdybych chtěl. Kdo chce psa bít ,hůl jsi vždycky najde a to platí dvojnásob o školství.Byl jsem za ní jednou v kabinetě a chtěl to vše vyřešit,ale rozhovor nikam nevedl a kdybych to náhodou chtěl říct,tak jednak jsou všichni (i ředitel )na její straně a co bych asi tak řekl,že jsme spolu spali před vánocema a ted za to pykám,kdo mě bude věřit...
Dá se říci,že maš jen tři možnosti...Buď se začneš učit tak,aby bylo všem jasné,že na 4 to není...Nebo uděláš to co ona chce a budeš mít jedničku a nebo jí nahraj jak jste spolu nebo jak o tom mluvíte jak se domlouváte a pod. a řekni jí,že to pustíš manželovi a paní řiditelce...říct si nechá,věř mi
Mladý muži, mám takový pocit, že nebyla opilá jen paní profesorka. Co se týká hodnocení z ČJ, sama bych tvůj příspěvek hodnotila dostatečnou. Jen v prvním řádku máš dvě hrubé chyby.Trochu mi to připadá, že jsi chtěl na paní profesorku zapůsobit, případně se pochlapit mezi vrstevníky a nějak se ti to vymklo z ruky. Takže, pokud můžu, radím dělat mrtvého brouka. Školní rok je pryč a v tom dalším můžeš začít s relativně čistým štítem. Pokud máš ale pocit, že jsi byl poškozen, tvoje znalosti a schopnosti odpovídají hodnocení chvalitebně, máš možnost nesouhlasit, podat stížnost a žádat komisionální přezkoušení. Ale než něco takového rozjedeš, doporučuji zamést si před vlastním prahem a sám sobě odpovědět na otázku, kterou jsem naznačila na začátku: nevymlouvám se tak trochu? Ono totiž pro tu profesorku není tak jednoduché tě neobjektivně hodnotit, protože jí hrozí ztráta zaměstnání a možná by měla problém sehnat místo ve školství. Nicméně přeji ti, abys to vše ustál a příští školní rok nastartoval v pohodě.
Karet si zaslouží jedničku s hvězdičkou, ovšem je smutné to, že mi neobjevila lišta se známkováním. Já bych nedokázal odpovědět lépe i když jsem to přesně takhle myslel - - - - - 1*!
arowan
Nikomu jsem o tom neřekl,ani nejlepšímu kámošovi a tomu věřím.Jinak na konci roku jsem dostal za 2 i když můj aritmetický průměr činil 3,25.CHci věřit tomu,že prázdniny vše urovnají do normálu,protože tohle není jen o známkách ,ale i o vnitřním napětí se kterým jsem do školy chodil.Jinak děkuji všem za příspěvky k tomuto tématu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.