Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podmínky vrácení 1803 Kč od poj. 211

Od: bauerlukin® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, chtěl bych vědět, za jakých podmínek mi pojišťovna mv 211 vrátí 1803 Kč, které jsem jim poslal na všeobecné zdr. pojištěni, kvůli tomu, že jsem byl v srpnu na brigádě, vlastně doteď jsem. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

Podepsal jsem dohodu o provedení práce, zaměstnavatel za mě pojištění nezaplatil, tak jen chci vědět jestli, kdybych si požádal, ty peníze dostal zpět.

kenav
hodnocení

0x

A proc se ptaš tady a ne v pojišťovně?

iz*
hodnocení

0x

Jestli na DPP pracujete po celý srpen a odměna byla nižší než 10.001 Kč, musíte zdravotní pojištění uhradit sám. Při vyšší odměně za Vás odvede pojištění zaměstnavatel. Ovšem až v září, kdy je odměna za práci provedenou v srpnu splatná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]