Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Amazone PRIME a Netflix

Od: samurraj® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím mohl byste mi někdo vysvětlit, co je to vlastně Amazone Prime a Netlix? To je jako že si tam zaplatím členství a můžu stahovat filmy ve 4K kvaliě nebo je to normální vysílání? Má to nějaké výhody? Přiznám se, že tomu moc nerozumím.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Měl jsem Amazon Prime a nyní mám Netflix. Jsou tam filmy, seriály, které můžete sledovat online. Něco se dá i stáhnout do mobilu a poté sledovat offline, využíval jsem to hodně na cestách.
Amazone Prime je to stejné, jen nabídka je trochu horší a za spousty filmu se poté musí platit extra.

hodnocení

Děkuji za odpověď, takže jde tedy o to, že prostě zaplatím a mohu si pustit film online. Takže spíše byste doporučoval Netflix?

re4zon
Jestli ovladas anglictinu, nebo ti nevadi cist titulky (a nejsou u vseho), tak Netflix. Pokud cesky, tak HBO GO. Netflix ma lepsi software a podporuje i stazeni pro sledovani offline, HBO ne.
Je pravda, že nevím, jak moc velká je tam podpora češtiny. Sleduji to v angličtině, případně si občas zapínám anglické titulky. Netlix určitě lepší než Amazon Prime. Jinak mám pocit, že oboje jde vyzkoušet zdarma na mescic. Tak zkuste a uvidite, jestli budete spokojen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]