Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zákrok s uzdičkou na penisu

Od: saris odpovědí: 9 změna:
Dobrý Den, delší dobu již cca 8 let mám problém na penisu kde mám malou uzdičku, jelikož jsem neměl odvahu a byl malý a plný strachu, tak po 8 a více letech mám problém furt.Celý život mám strach ze všech doktorů, zákroků a podobně.
A nyní jsem se nějakým způsobem po tom co se mi uzdička poprvé natrhla,chci donutit abych tento zákrok podstoupil ( odstranění uzdičky ) Samozřejmě mám strach proto to trvalo tak dlouho a ještě se k tomu nedokopal, ale pro můj sexuální život tento krok musím udělat ! Chtěl bych o tomto zákroku zjistit co nejvíce informací než ho podstoupím. Jistě jsem navštívil internet, kde mnoho lidí recenzuje že zákrok nebyl až tak strašný.Jestli jste tento zákrok podstoupily nebo jestli je tu nějaký lékař v tomto oboru, nebo pouze člověk co tomu rozumí jsem rád za všechny rady a moc děkuji.
Zajímalo by mě jak dlouho zákrok bude trvat, a jestli budu nějakým způsobem mít znecitlivěný penis proti bolesti. A jestli to ženy nebude odpuzovat že tam není uzdička.
Díky moc !

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezdec
hodnocení

5x

Ak je krátka uzdička, tak sa neodstraňuje,ale sa pretína,tým sa uvoľní od žaluďa a predkožka sa dá voľne stiahnuť.Ak nemáte problém s úzkou predkožkou/fimóza/,tak obriezka/cirkumcízia / nie je nutná.Tá sa dá urobiť čiastočná,alebo celková.Úplná obriezka je lepšie a komfortnejšie riešenie.Preťatie uzdičky sa robí v čiastočnom znecitlivení/anestetikum sa pichne do penisu/ zákrok trvá cca 15 minút a o pár hodín odchádzate domov.Ak budete úplne uspaný,budete hospitalizovaný min. jeden deň.Po zákroku nebývajú komplikácie a je málo bolestivý.Krátka uzdička alebo fimóza znižuje kvalitu sexu aaj hygieny penisu.

kami*
hodnocení

2x
Kdybych měla tenhle problém, šla bych na plastickou chirurgii pro radu. Že je to na celý život a já nevím rozdíl mezi vzhledem penisu po prodloužení uzdičky a jejím přetnutí. Zeptala bych se na ceny. A na hrazení pojišťovnou, protože máte z problému teď opravdu trauma.
Jako ženu by mne zranilo, když by se muž při sexu zranil, nebo se bál svého zranění a byl ze sexu psychicky špatný, protože situaci neumí řešit nijak, s lékaři.

hodnocení

1x

Četl jste toto? Zákroku v narkóze se nemusíte obávat.

hodnocení

0x

Pokud se mýlím tak se omlouvám,ale co vím uzdička se neodstraňuje-jen předkožka. Tento zákrok-obřízka- se provádí při místním znecitlivění , částečnou anestézí (?epidurál?,) nebo kompletní anestéze.

Jen doplním v reakci na příspěvek inžinýrky-(min za najití daného problému a jeho řešení) mně při obřízce (cca2 měsíce z5) na předoperačním nabízela 1) částečnou, primář urologie 2) lokální ale anesteziolog doporučil a provedl 3) celkovou-doporučil to díky pár detailům,jako diabetes a hlavně nedostatek krevních destiček...

pb®

Celkovou, jako že jste o sobě nevěděl? A spinál nedoporučili? Dnes ve spinálu dělají třeba i výměnu kyčelního kloubu a císaře. Je to šetnější než celková anestezie. Sice člověk pár hodin nechodí, ale není nutná intubace, ví o sobě a nezabije mozkové buňky.

Jo celkovou./dajně to bylo to nej díky mému zdrav stavu.

Ještě doplním poté co jsem se ptal OL-nemohli spinál z důvodu trombocitopenie, z toho důvodu zavrhl také lokálku a epidurál.

liska5
hodnocení

0x

Vnoučkovi to kdysi jen nastřihli v lokální anestezii a na cestu dali mastičku. A že má hodně pít, aby ho ostrá moč nedráždila, než se to za pár dní zahojí. Mnohá žena to nemusí ani zaregistrovat. Myslím, že obavy jsou zbytečné. Co by pak měli dělat ti, co jdou na výměnu kolene.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]