Nejste přihlášen/a.
Milí rádcové, zítra jedu poprvé v životě na Macochu, Četla jsem že je tam 7 - 8°C. Jedeme tam samozřejmě klimatizovaným autobusem, a pak ještě pojedeme na prohlídku zámku Blansko. Jsem v rozpacích, co si mám obout a obléct. Běžně je mi dost teplo, mám "individuální zateplení", při 20 stupních Celsia mi stačí opravdu jen krátké rukávy a chodidla bez ponožekj, en netuším, co udělá ten rozdíl 15-20 stupňů, možná i větší, podle počasí.
Každej je jinej. Já tam byl letos jen v triku a bez ponožek zásadně nechodím.
Jinak předpokládám, že jste objednaný, protože bez objednání tam ani nemusíte jezdit.
Prolezl jsem letos celý Moravský kras a Macocha, i když jsem tam byl již několikrát mě nenadchla.
Sloupsko-šošůvské jeskyně jsu podstatně hezčí, alespoň podle mě.
Dobrý den vespolek, díky všem rádcům, dopadlo mi to k mé spokojenosti: vybrala jsem si z rad takový "vážený průměr", na exteriér jsem použila běžné sandály a lehké oblečení, přibalila jsem lehounké ...botasky, nepromokavé, pro jistotu jsem měla v batohu i ponožky, a jinak jen svetřík. Přezula jsem se ještě v autobuse. Venku horko bylo a rozdíl byl znát...pro mě teplotně maximálně příjemná hodinka. A jsem ráda, že jsem ten svetřík měla. Dívala jsem se po ostatních, jen jedna dívka byla extrémně oblečená, měla kraťasy úplně krátké, ale zas pevné botasky s ponožkami a bundu. Malé děti a starší byli i v teplých bundách. Tolik k meritu věci. A pohled ze dna Macochy vzhůru, to mi přišlo jak z jiného světa krásné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.