Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik příspěvek na bydlení?

Od: papricka odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, vydělávám čistý příjem jako montážní dělnice ..operátorka výroby od 8000 do 10500 čistého..
Kolik by mě dali příspěvek?
Ve firmě dělám dva roky.díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Něco mezi 0-nekonečno. Mooooc málo informací
doplněno 28.08.19 20:01: Zkuste nějakou kalkulačku na webu.
tazatelka
hodnocení

Tam mě to vychází na nějakých 1600

iz*
hodnocení

0x

Výše příspěvku na bydlení závisí nejen na příjmu, ale i na tom, v jak velkém městě (obci) žijete, na velikosti a na typu (byt ve vlastnictví, nájemní, družstevní) bytu.

Dále pak na výši příjmů všech osob, které mají v bytě přihlášen trvalý pobyt. (Z informace pouze o příjmu nelze výši příspěvku stanovit.)

doplněno 30.08.19 15:39:

@Tazatelka > podmínkami pro přiznání příspěvku na bydlení je mít k bytu uzavřenu platnou písemnou nájemní (nikoliv podnájemní) smlouvu na své jméno, mít v bytě přihlášen trvalý pobyt (v případě podnájmu Vám majitel asi nebude chtít dát souhlas k přihlášení trvalého pobytu) a doložit všechny příjmy + výdaje na bydlení v předchozím kalendářním čtvrtletí.

tazatelka
hodnocení

Chtěla bych si sehnat svůj podnájem v Jičíně.

hodnocení

0x

No nevím...ale dělat za deset, to se ani nevyplatí vstávat.

Že by se v Jičíně nenašlo něco lepšího? Nějak se mi nechce věřit.

tazatelka
hodnocení

Nepracují v Jičíně a s prací a kolektivem jsem spokojená ..dojíždim..kousek..
re4zon
Souhlas, 10500 cisteho je dost malo i za polovicni uvazek. Hledejte neco lepe placeneho a nebudete muset resit prispevky. Kolektiv muze byt dobry i jinde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]