Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobré látkové pásky

Od: bauerlukin® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dnes jsem v Praze koupil látkový pásek, ale pořád se mi rozepíná ta spona. Asi ho dojdu vrátit, a z toho důvodu bych vás prosil o odkaz na nějaké dobré látkové pásky, které se nerozepínají a vydrží dlouhou dobu. Jestli tedy s nimi máte zkušenost. Díky

doplněno 28.08.19 18:49:

Je to spona na opasek s koncovkou.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ano,souhlasim. Také jsem obcas koupila nejaky,který se rozepinal. Máme doma psr obyčejných, pár z military shopu- ruzne kvality a pak ty mé nejoblíbenější- meatfly,horsefeathers ,nugget. U těch obyčejných to stavalo casteji nez u ostatnich. Horsefeathers jeden a meatfly 2.ale vzdy uznali reklamaci hned a bez problému.
Jó a nějaké ty horsy a jeden nugget mám ještě ze školy, a fungují doteď ( 14 let) - ovsem jiz jsou osoupane.

rv*
hodnocení

0x

Látkový pásek? Teda opasek? Já to kupuju od číňanů - něco takového aliexpress.com/...

mate*
hodnocení

0x

Takový jsem koupil v Lidlu,mám ho asi 4 roky a v pohodě,loni jsem si tam koupil ještě jeden.Stál asi 120 korun.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]