Zdravím vás, Občas se mi stává, že myslím na jiného muže. Mám 9let přítele s kterým máme dvouletého syna. Přítele miluju, je skvělý, stále něco podnikáme, užíváme si volného společného času. Ani se nehádáme, on je hrozný kliďas a optimista. Pak jsem tu já. Ze začátku našeho vztahu, jsem žárlila na jeho bývalou, vadilo mi, že spolu vychází, občas si napíšou. Pak to po delším čase nějak vyšumělo. Za nějakou dobu, jsem žárlila na jeho kolegyni s kterou si rozuměli. Po delším čase to také tak nějak vyšumělo. Jednou jsme byli na akci a potkali jsme se tam s přítelovým známým. No a od té doby si na něho občas vzpomenu, někdy si rikám jaké by to bylo být s nim. Někdy jsou ty myšlenky jen nachvíli. Teď jsou zase intenzivnější a mě je s toho zle. Mám sevřený žaludek a hrdlo, že vůbec myslím na jiného, když mám skvělou rodinu. S tím známým nechci nic mít, ale občas mě napadá jaké by to bylo. Nebo nevím jak to správně pojmenovat. Chci se těch myšlenek zbavit. Mám pak výčitky, že přítelovi ubližuji a to nechci. A bojím se abych to jednou neudělala skutečně. Když jsem poznala toho známého, ten večer jsem se opila a nějak jsme se na baru dali do řeči. On tam balil barmanku a pak mi řikal že dlouho nemůže najít tu pravou a já mu vykládala, že to není možný když je takovej fešák. A od tý doby se asi i trochu stydim za ty řeči. A taky od té doby na nějo občas myslim , budou to tři roky co ho znám. Někdy mám období, kdy je mi dobře neřeším takové věci. A pak se zase jednou vzbudim a nějakou chvili prožívám takový stres. Myslíte, že je to normální? Proč se mi to děje? Nemá někdo radu, pomoc nebo podobnou zkušenost? Věřte, že mě to vážně ubijí. A chci mít klid.
Zdravím. Možná ten Váš zájem o toho druhého muže ve Vás vyvolaly ty jeho řeči o tom, že nemůže najít tu pravou. A Vy to v duchu vnímáte jako výzvu. Dokázat sama sobě, že Vy byste byla ta pravá..Představujete si jaké by to bylo, kdyby to bylo..Vykašlete se na to. Važte si vztahu který máte a své rodiny. Spíš se soustřeďte na to, aby váš vztah klapal. Jinak myšlenkami na jiného neubližujete partnerovi, ale hlavně sama sobě. Nechte si to pro sebe, nikdy nevíte nač (nebo na koho) právě myslí ten druhý...Chci tím jen říct, že Váš partner to může třeba stejně. Do hlavy nikomu nevidíte. Neráchejte se v tom a snažte se žít spokojený život se svojí rodinou. Spousta lidí si třeba rozbila fungující vztah s partnerem jen proto, že se jim zalíbil někdo jiný..Ten červíček v nich hlodal tak dlouho, až se nechali zblbnout vidinou něčeho nového, nepoznaného..A pak toho litují, kudy chodí. Psala jste, že jste hodně žárlivá. To je jen nedostatek sebevědomí. Tak si ho nechtějte zvedat tím, že se upnete k myšlenkám - co by, kdy by...Je to Váš život, nenechte se ovlivnit tím, o čem jen přemýšlíte a zatím sníte..
Mít nejrůznější představy, včetně erotických, je normální. Pokud to však osobně pociťujete jako problém, a je pro vás dosažitelná střední Morava, můžu vám dát kontakt na psychoterapeutku, u které věřím, že by si s tím poradila.
Tak na takového, jako je ten fešák známý, na toho byste se užárlila. Lovec žen a nejistá, poněkud málo sebevědomá mladá paní, která stojí o románek, ale nechce nikoho ranit, natož ztratit. Zůstaňte u snů. Ty Vám nikdo nesebere. Rychle si spočítejte, o co byste přišla, kdyby se Váš sen realizoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.