Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomněl jsem si odpíchnout odchod

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.. Dneska se mi stala věc, která se mi ještě nikdy v životě nestala a trochu se za to stydím, když se nad tím pozastavím a poohlédnu.. Poprvé v životě jsem se při odchodu z práce zapomněl odhlásit ("odpípnout" na tzv. píchačkách, které máme v budově) při odchodu. Šel jsem jiným východem, než chodím obvykle (dělám brogádu jako skladník a zrovna jsem su zkrátil cestu po schodech, které jsou u rampy) a zapomněl na to. Co se může stát? Štvě mně to, protože se mi to ještě nestalo a štítek, který dávám do "píchaček" bude teď neoznačený. Co v takové situaci hrozí?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zítra ráno zajděte za vaším nadřízeným, vysvětlete situaci a slušně požádejte o informaci, jak postupovat dál - každá firma to má jinak.

hodnocení

Děkuji, já vždy jednám slušně. Jsem zatím ve skladu jako brigádník, pokud se osvědčím, tak bych to měl jako zaměstnání. Snad se to dá do pořádku.

ibova
hodnocení

0x

Jestli máte "normálního" rozumného šéfa, tak se nic nestane. Také se mi to už stalo. Ale určitě za ním zajděte, dříve, než na to sám přijde.

hodnocení

0x
Pokud se vám to stalo jednou za dlouho, tak zajděte za šéfem a řekněte mu to. Ale nevyplatí se dělat mrtvého brouka.

krtek*
hodnocení

0x

elektronické píchačky mají nastavený, že po určité době samy odpípnou odchod...aspoň u nás...

Takže pokud z nějakého důvodu potřebuju zůstat v práci déle, tak mi to stejně odpípne odchod? Zajímavý systém...
krtek*

tak u nás se třeba nepředpokládá, že tam budeš třeba do 10 večer, ale max do 7...takže proč ne...

hodnocení

0x
Mě se to už párkrat stalo taky
Pokud zapomenu píchnout příchod odchod nebo zaspim tak zajdu za nadřízeným sdělim situaci a vše se v poklidu dopíše
Dèlal sem kdysy v jedny vetší fabrice a tam se v těchto případech chodilo přímo do učtarny no a když se zaspalo tak sem vždy řek že sem si zapoměl píchačku doma a nemusel to nadělávat *smich*

hodnocení

0x
Ještě, že nedělám na píchačky. Pět let píchaček mi stačilo na celý život.
Děkuji, už nechci.
Ale jinak dojdi za mistrem a vyřízeno. Pokud by dělal tlaky, tak jdi jinam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]