Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce po internetu

Od: cajapiskot odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, jestli někdo z vás nemá zkušenosti s prací po internetu. Přítel jezdí v mezinárodní dopravě a já ráda cestuji, dřív jsem s ním jezdila a hrozně mě to bavilo, ale teď jsem nastoupila do práce, která nám vůbec nevyhovuje a při uvažování mě napadlo si zkusit najít práci nebo přivýdělek, který bych mohla dělat v autě pravděpodobně na noťasu. Letos jsem dokončila školu s maturitou, takže mám jakoby otevřená vrátka kamkoli a říkám si, že dokud neplánujeme rodinu, tak by bylo fajn si to naše mládí užít. Nechci jen sedět v autě a čučet ven, ale pokud tam budu sedět, tak bych chtěla práci při které bych si poplatila to co musím. On řízení miluje a nechci, aby se toho volantu kvůli mě vzdával, ale zároveň se od něj nechci nechat živit :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Myslíte nějakou jakoby " home office" *nevi* treba nějakou adminu na domlouváni schuzek atp. Nebo telefonistku,po EU to neni problém. Třeba i překlady. Na netu se dají najít nabídky na práci z home office i za celkem slušný peníz .Kdyz to budete dělat na cestách jako smysluplnou výplň casu a získání penez na základní výdaje,tak myslím ze to pujde :)

rorschach*
hodnocení

2x

můžeš dělat to co spousta bab na netu a hlavně snad na FB a to prodávat kosmetiku, sladkosti a já nevím co ještě (avon, oriflame, global, ...) a nebo pokud umíš něco co se dá dělat na dálku od počítače jen přes net tak můžeš zkusit to, ale práce za pokladnou, skladnice a podobné to asi nebude. Na youtube je kanál: Život v dodávce zkus si je najít a napsat nebo vyhledat čím se živí. Spravili si dodávku a už snad skoro rok jsou na cestách a nějak se živí.

mot
z dodavky na cestach bude tezko neco prodavat...
copywriting, preklady nebo neco podobneho.
pokud teda nebudete pri psani v aute blejt

cajapiskot
hodnocení

Děkuji za Vaše názory. Jsem za ně vděčná :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]