Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jméno herce

Od: slavo® odpovědí: 7 změna:

Po delší době jsem viděl znovu film - v televizi - na stromě s Louisem de Funesem

Zajímá mě jak se jmenoval herec který záchranu bojkotoval - je mi nějak známý - hrál muže té dívky která byla s nimi v autě.

Tady ho nevidím nebo neumím hledat.

fdb.cz/...

doplněno 27.08.19 20:49:

Já jsem měl na mysli toho herce který stál nahoře u toho dalekohledu a napřed jim přepálil brýlemi lano a pak doutníkem zapálil strom.

Ale otázku pochopil asi jen gamapolis

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Dobrý den. V tom autě byli tři lidé. Louis de Fun&egra/..., Geraldine Chaplin a Olivier de Funés. Olivier de Funés ale nebyl manželem Geraldine Chaplin. To byl herec který se jmenuje Hans Meyer.

doplněno 27.08.19 08:40:

Olivier de Funés hrál stopaře, který se v dopravní zácpě seznámí s Geraldine Chaplin a Louis de Funés je vezme nedobrovolně svým vozem.

hodnocení

Díky je to on - ve filmu se jmenoval plukovník Muller

27.08.19 10:14

Není zač.

lmgify

V tom filmu mu je 21 a byl to jeho poslední film. Pak už nechtěl být hercem.

Ještě pro zajímavost doplním, že když Olivier de Funés přestal hrát, tak začal létat jako dopravní pilot pro Air France. Před pár dny mu bylo 70 let.

hodnocení

2x

Tuším, že to je skutečný syn Louise de Funése. Olivier de Funés. Hrál s ním v několika filmech. Např. Senzační prázdniny.

A taky v Piti Piti Pa, krásný mladý chlapec

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]