Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
mohl by mi nekdo doporucit dobrou restauraci v Pisku, v centru a neblizsim okoli?
- prijemna atmosfera, personal, cisto
- samozrejme s dobrou kuchyni, nejlepe klasickou. Ne zadnou pizzerku, morske plody, vege a pod.
Pouze vlastni zkusenost.
Dik
Axus
Žiji v Písku už bezmála 50 let. Podle mého mínění jsou tu čtyři. kategorie pohostinství s nabídkou jídel. Nejlépe bych hodnotil hotely BIOGRAF, U KAPLIČKY a ŘECKOU RESTAURACI- klid na jídlo, stolničení na úrovni, slušná nabídka, druhou kategorií by byli restaurace s dobrou nabídkou, ale už ne tak klidné a někdy i čisté-RESTAURACE NA OSTROVĚ, U BÝKA, NA?GOTVALDÁKU?-, pak restaurace s dobrou nabídkou, ale zvlášt v poledne s velkým ruchem U RAINERŮ, U PLECHANDY, NA ROZHLEDNĚ a nakonec bych zařadil restaurace a vyvařovny s rychlou obsluhou, ale na ůkor klidu a někdy i dokonalého stolování-NA HLAVNÍM NÁDRAŽÍ, BUFET NA VELKÉM NÁMĚSTÍ-v dolní části, RESTAURACE ŠUMAVA, NA STARÉM AUTOBUSÁKU, v horní části u masny.Takhle to mám rozdělené já, starý Písecký patriot.
Dik za reakci.
O Kozlovne uz vim a mam ji jako zalohu, pac tam je jasne, ze to bude prakticky na jistotu v pohode.
Jen potrebuji nekolik mist, at mam nejaky vyber.
Tou klasikou sem myslel vpodstate jakekoliv poradny kus masa s prilohou, takze typove to odpovida.
Na ten Ostrov se podivam. Dik za tip.
Axus
Já spíše naopak. Nedoporučuji tu na ostrově. My jsme si pochutnali v nádražní, ale takové prostředí vy nehledáte. Nám šlo jen o jídlo.
Dik za reakci.
Muzes se, prosim, rozepsat, proc nedoporucujes tu na ostrove?
Proti nadraznim bufetum v zasade nic nemam, ale v tomto pripade asi fakt ne
Přišli jsme tam na oběd. Nejdříve na nás zapoměli. Pak jsme si objednali, ale stále se nic nedělo. Ti co přišli po nás, už jedli. Po upozornění nám honem donesli hlavní jídlo, my ale měli objednáno i s polévkou. Tak to odnesli a donesli polévku. Následně donesli to samé jídlo samozřejmě studené.
Druhý den jsme šli kolem a kluci chtěli na trampolínu, tak si říkám dám si jen pivo, nebudu nic riskovat. No něco tak kyselého jsem nepil. Jen jsem si cucnul. Při reklamaci se tvářili jakobych byl nejhorší host jakého tam měli.
Tak jasně že je to případ od případu. Možná jsem měl jen smůlu. Jo, ještě jsem zapoměl. Ty porce byly opravdu miniaturní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.