Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restaurace v Pisku - doporuceni

Od: axus® odpovědí: 15 změna:

Zdravim,

mohl by mi nekdo doporucit dobrou restauraci v Pisku, v centru a neblizsim okoli?

- prijemna atmosfera, personal, cisto

- samozrejme s dobrou kuchyni, nejlepe klasickou. Ne zadnou pizzerku, morske plody, vege a pod.

Pouze vlastni zkusenost.

Dik

Axus

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mecik*
hodnocení

5x

Žiji v Písku už bezmála 50 let. Podle mého mínění jsou tu čtyři. kategorie pohostinství s nabídkou jídel. Nejlépe bych hodnotil hotely BIOGRAF, U KAPLIČKY a ŘECKOU RESTAURACI- klid na jídlo, stolničení na úrovni, slušná nabídka, druhou kategorií by byli restaurace s dobrou nabídkou, ale už ne tak klidné a někdy i čisté-RESTAURACE NA OSTROVĚ, U BÝKA, NA?GOTVALDÁKU?-, pak restaurace s dobrou nabídkou, ale zvlášt v poledne s velkým ruchem U RAINERŮ, U PLECHANDY, NA ROZHLEDNĚ a nakonec bych zařadil restaurace a vyvařovny s rychlou obsluhou, ale na ůkor klidu a někdy i dokonalého stolování-NA HLAVNÍM NÁDRAŽÍ, BUFET NA VELKÉM NÁMĚSTÍ-v dolní části, RESTAURACE ŠUMAVA, NA STARÉM AUTOBUSÁKU, v horní části u masny.Takhle to mám rozdělené já, starý Písecký patriot.

hodnocení

4x
Dobrý den. Za sebe doporučuji Kozlovnu u Plechandy. Naposledy jsme tam byli letos v cervnu. Maji luxusni žebra a skvěle rizecky z panenky. Ovsem te klasické kuchyně jako takove tam moc neni,pokud si nebudete vybírat z denniho menu.jeste je dobrá restaurace Ostrov. Typem jídelníčku je velmi podobná Kozlovne.a k obědu mívají i ty české klasiky- svickova
,kachna..
hodnocení

Dik za reakci.

O Kozlovne uz vim a mam ji jako zalohu, pac tam je jasne, ze to bude prakticky na jistotu v pohode.

Jen potrebuji nekolik mist, at mam nejaky vyber.

Tou klasikou sem myslel vpodstate jakekoliv poradny kus masa s prilohou, takze typove to odpovida.

Na ten Ostrov se podivam. Dik za tip.

Axus

Můžete zkusit i Pi local- natacel tam Pohlerich. My tam meli tedy jen obed menu- nejaka polévka a svickova,mamka plíčky.oboje chutnalo skvele.ovsem prostředí je takové klubové. Dobře vaří i u Reinerů- a tam je česká klasika.ale prostředí takové starší.

hodnocení

0x

Já spíše naopak. Nedoporučuji tu na ostrově. My jsme si pochutnali v nádražní, ale takové prostředí vy nehledáte. Nám šlo jen o jídlo.

hodnocení

Dik za reakci.

Muzes se, prosim, rozepsat, proc nedoporucujes tu na ostrove?

Proti nadraznim bufetum v zasade nic nemam, ale v tomto pripade asi fakt ne :)

Přišli jsme tam na oběd. Nejdříve na nás zapoměli. Pak jsme si objednali, ale stále se nic nedělo. Ti co přišli po nás, už jedli. Po upozornění nám honem donesli hlavní jídlo, my ale měli objednáno i s polévkou. Tak to odnesli a donesli polévku. Následně donesli to samé jídlo samozřejmě studené.

Druhý den jsme šli kolem a kluci chtěli na trampolínu, tak si říkám dám si jen pivo, nebudu nic riskovat. No něco tak kyselého jsem nepil. Jen jsem si cucnul. Při reklamaci se tvářili jakobych byl nejhorší host jakého tam měli.

Takové zkušenosti nemám. Slečna byla příjemná a hbitá.sled jidla v poradku,doba na čekání jídla nebyla dlouhá a jídlo bylo dobré. Pivo jsme neměli. Ale byli jsme tam jiz v dubnu(?) A předtím jsme tam uz take párkrát jedli a vzdy bez problémů .treba jiný majitel.

Tak jasně že je to případ od případu. Možná jsem měl jen smůlu. Jo, ještě jsem zapoměl. Ty porce byly opravdu miniaturní.

Sakryš..uplne to ve mě budí dojem úplně jiné restaurace. Samozřejmě chápu Váš názor ,je opravdu možné, ze se to tak moc zmenilo. A nebylo by to poprve- kousek od nas jsme meli perfekt restauraci- porce,kvalita,chut,prostředí, obsluha- vse na jedničku, jezdili jsme tam často. Pak jsme po měsíci prijeli a vse úplně jinak...Samozřejmě ze se to zmenilo k horšímu...stává se.

tomaslad*
hodnocení

0x

U Reinerů v centru.

Souhlas - lepší tam neznám *mnam*

hodnocení

Tak to nakonec dopadlo u U Reineru.

Bylo to OK.

Dik za vsechna doporuceni.

hodnocení

0x

Kozlovna na jídlo, ale bohužel tam nečepují Plzeň. Prostě Kozlovna.

gumid
hodnocení

0x

Zkusil bych ten Pí-local, když tam byl i Pohlreich :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]