Nejste přihlášen/a.
Ahoj mám prolém s kterým si nevím rady. Byl jse vyhozen z práce a výpověď mám k 31.8. Do práce jsme celý měsíc chodit nemusel a našel jsi od 1.8. jinou práci. Zde jsem skončil po 14 dnech a majitelka mi při odchodu řekla,že jsme jí nedodal zápočtový list. Tak jsem jel dneska do předchozí první práce,kde mi řekla,že mi ho dá až po skončení rpacovní poměru což chápu,ale k čemu jí bude v té druhé práci započťák co skončí až po dávno ukončené práci? vůbec nevím co dělat abych vůbec dostal mzdu. To mám dodat zápočtový list s kdysi předešlé práce? ten dávn o nemám.
poradíte?
Pracovních poměrů můžete uzavřít tolik, kolik jich zvládnete, aniž by Vám povinnosti v jednom zaměstnání bránily v plnění povinností v dalších zaměstnáních.
Tzn., že jste se nedopustil žádného podvodu.
Současný zaměstnavatel smí potvrzení o zaměstnání vystavit nejdříve v poslední den pracovního poměru. Vysvětlete situaci "novému zaměstnavateli" (Vy jste ho o situaci neinformoval před nástupem?) a dohodněte se s ním na dalším postupu.
Nelze mít dva hlavní pracovní poměry, názvosloví hpp a vpp se již nepoužívá. Můžete mít jeden pracovní poměr /pro lepší orientaci ten základní/ a další pracovní činnosti, nebo dohody.
Podívejte se na odkaz, kde to popisují podrobněji. http://ihotelmax. Cz/co-zajima-pokojske/%e2%80%a8mohu-mit-nekolik-pracovnich-pomeru-najednou/
Myslím, že jste se tady na tento problém již ptal a špekuloval, jak to zaonačit. Radili vám, že máte jednu práci ukončit a teprve potom do druhé nastoupit. Ale vy jste chtěl mít dvě želízka v ohni.
Tam kde jste skončil po 14 dnech se domluvte /poproste, pokud by tomu legislativa nebránila, možná, že to je jenom na dobré vůli majitelky/, jestli to lze zpětně změnit na brigádu. To je jenom můj nápad. K tomu nepotřebujete zápočtový list.
Jinak vám určitě poradí na úřadě práce.
Nebo zde - placená právní poradna, kde slibují odpověď do 3 pracovních dnů a pokud by byl dotaz jednodušší, tak ta cena se může od toho odvíjet. http://www. Hledampraci. Cz/pracovni-pravo/dotaz-poradna-placeny. Php
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.