Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doklad o technické v zaměstnání

Od: petra21 odpovědí: 10 změna:
Ahoj, zaucuji se v novém zaměstnání. Jsem tam cca dva týdny mám zkušební dobu zatím
Prijde vám normální, že po mě chtějí mimo jinyho i doklad o technické na auto kterým parkuju v podniku? Je to běžná věc?
Chtějí kopii protokolu o technické kontrole zda je auto ok
Dík za odpovědi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Do stavu vašeho vozu nikomu nic není. Kromě policie a STK.

hodnocení

1x

A pojistku vidět nechtěli? Tyhle věci se kontrolují, pokud máte jedit na služební cesty svým vozem.

usus
hodnocení

1x
Budete jezdit na služební cesty? Možná chtějí počítat spotřebu dle TP.

V tom případě stačí TP, už jsem se s tím setkal.

hodnocení

0x

To jako chtějí protokol od Vašeho auta? Jaký k tomu mají důvod?

Asi bych se na Vašem místě šel zaučit jinde...

mot
hodnocení

0x
a nevypada to auto tak, ze tu technickou nema?

hodnocení

0x
Tak stim sem se v životě nesetkal
Jediný co sem zažil byl podnik kde chteli při vjezdu do podniku aby auto mělo poviný ručení na 100 mega jinak ho tam nepustili

rv*
hodnocení

0x

Někdo je schopen si z parkoviště zaměstnavatele udělat parkoviště svých nepojízdných krámů. Možná maji taky takovou zkušenost, tak si dali do pravidel nediskriminující požadavek, že auto musí mít platnou technickou.

hodnocení

0x

Není to běžná věc, ptal jste se nadřízeného, proč to chtějí?

jardaa*
hodnocení

0x

Není to až tak normální, ale parkujete na jejich pozemku, jejich podmínky, asi něchtějí, aby tam stál šrot. Parkujte mimo a máte klid. Po mně kdysik chtěli jen RZ, dostal jsem kartičku.
A měl jste odvahu se zeptat proč to?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]