Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám 13 a pocikavam sa

Od: pinaple odpovědí: 4 změna:
Okrem mojej rodiny o Tom nikto nevie. Som si istá že kôli tomu sú zo mňa sklamaný, neviem čo mám robiť prechádzam celí internet ale nikde žiadna rada. Chodím späť o 22:00 a nepijem už od 16:00-17:00. Určite veľa z vás si práve hovorí že v čom je problém ísť na wc ale vstanem až keď je po Tom. Pomoc ľudia s tohto mám už docela strach že čo sa somnou deje

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

koli
hodnocení

2x

Doktorka tě vyšetří a zjistí příčinu. Nepíšeš, jestli jste to už takto řešili, jestli ještě ne, je divné proč to tví rodiče takto přehlížejí a nezajdou s tebou někam. To jsou radši zklamaní?

hodnocení

2x

Je třeba najít příčinu a proto je nutné obrátit se na lékaře. Rodiče to měli s lékařem řešit již dávno. Několik rad najdeš tady, nejsi sama kdo má takovýto problém:

poradte.cz/...

hodnocení

1x

Kde je problém? V rodině. Dětští lékaři se tak od tří let věku dítěte ptají na noční pomočování. Do pěti let se nic moc neděje, pak to začně být problém a dítě je více sledováno a léčeno. Buď rodiče lékaři lhali, nebo je dotaz vymyšlený. Spíše sázím na vymyšlený dotaz, protože do třinácti let jsi už musela jet do školy v přírodě, na nějaký tábor, spát u kamarádky a podobně. Pokud dotaz není vymyšlený, tak jdi k lékaři. Sama. Nespoléhej na stydící se rodinu ani na internet.

hodnocení

0x

Řešení se najde, neboj se. Mamka s tebou už měla zajít ke tvé dětské lékařce. Ale může to být jenom psychická záležitost. Určitě tu někdo má s tím zkušenost a dá ti radu, já pouze radím zajít za svojí dětskou lékařkou, ona s tím má zkušenosti , ví, proč se to stává a dá ti rady, jak se toho zbavit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]